En İyi 5 Android Fotoğraf Düzenleme Uygulaması ile Instagram’da Fark Yarat

en-iyi-android-fotoğraf-düzenleme-uygulaması

Sosyal ağlarda fotoğraf paylaşmayı seviyor musun? Profesyonelce dokunuşlarla fotoğraflarını mükemmelleştirebilirsin. En iyi 5 Andorid fotoğraf düzenleme uygulamasından birini kullanarak resimlerini Instagram’da paylaş, sükse yarat, takipçilerin ve beğenilerin artsın. Snapseed, Canva gibi en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi 5 Android Fotoğraf Düzenleme Uygulaması ile Instagram’da Yıldızın Parlasın

Instagram, dünyadaki en popüler fotoğraf paylaşma uygulamalarından biri. 1 milyar kullanıcı sayısıyla devasa bir topluluk. Burada öne çıkmak istiyorsan fotoğraf paylaşımların da o kadar dikkat çekici olmalı.

Pek çok fotoğraf sanatçısı da Instagram’ı kullanıyor. Bu kadar profesyonelin arasından sıyrılabilmek için en iyi Android fotoğraf düzenleme uygulamalarından birini sen de kullanmalısın.

En İyi 5 Android Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

Instagram’da paylaşımda bulunmadan önce fotoğraflarını düzenleyebileceğin en iyi Android uygulamaları listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den indirmeyi unutma.

Listemizde yer alan uygulamalara hızlıca bakalım.

Snapseed ile fotoğraflarına ince ayar yapacaksın.

Canva’nın hazır şablonlarını kullan paylaşımlarını öne çıkar.

VSCO ile profesyonelce fotoğraf düzenle.

Fotoğraflarına sanatsal bir dokunuş için Prisma kullanabilirsin.

Ustaca rötuşlar yapabilmek için Adobe Ligthroom’a ihtiyacın olacak.

En iyi Android fotoğraf düzenleme uygulamaları aşağıda seni bekliyor. Android için en iyi 5 fotoğraf ve video gizleme uygulamasını biliyor musun?

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den fotoğraf düzenleme uygulaması indir, yepyeni oyunlar keşfetmek için Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Snapseed

    Snapseed

    Fotoğraf düzenleme uygulaması Snapspeed, en iyi efekt ve filtreler ile resimlerine yepyeni bir görünüm katacak. Kullanışlı fırçası resim üzerinde daha detaylı rötuş yapmanı sağlıyor. Fotoğrafından beğenmediğin kısımları silebilir, uyguladığın efektleri şablon olarak kaydedebilirsin.

  2. Canva - Ücretsiz Fotoğraf ve Grafik Tasarım Aracı

    Canva – Ücretsiz Fotoğraf ve Grafik Tasarım Aracı

    Hızlı bir şekilde kolaj yapmak, harika yazı tipleri eklemek ve Instagram’da paylaşmak istiyorsan Canva sana en kolay yolu sunuyor. Binlerce şablona sahip. 3 milyondan fazla görsel var. Fotoğraflarına çıkartmalar, efektler ve filtreler ekleyebilirsin.

  3. VSCO

    VSCO

    VSCO, yüzlerce filtre ve efekt ile telefonunu kolayca kullanabileceğin mobil bir editöre dönüştürecek. Pozlama, beyaz dengesi, tonlama gibi gelişmiş düzenleme araçları sayesinde fotoğraflarını tamamen özelleştirebilirsin. Nihai sonuçları VSCO veya Instagram aracılığıyla paylaşabilirsin.

  4. Prisma

    Prisma

    Prisma ile çeşitli sanat akımlarından esinlenilmiş özgün filtrelerle fotoğraflarını özelleştirebilir Picasso’nun elinden çıkmış bir baş yapıta dönüştürebilirsin. Yeni sanatsal filtreler keşfedebilir, topluluğu sayesinde yeni düzenleme fikirleri edinebilirsin.

  5. Adobe Lightroom - Fotoğraf Düzenleyici

    Adobe Lightroom – Fotoğraf Düzenleyici

    Adobe Lightroom, profesyonelce düzenlenmiş fotoğraflar oluşturman için birçok düzenleme aracını ve efekti bir araya getiriyor. Kolayca rötuş yapmanı sağlayacak beyaz denge ayarı, sepya, siyah/beyaz, renklendirme, pozlama, kontrast ve ton düzeltme gibi birçok seçeneğe sahip.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…