Android İçin En İyi 5 Fotoğraf ve Video Gizleme Uygulaması: Keepsafe, Vault

fotoğraf-ve-video-gizleme-uygulaması

Mobil cihazlarındaki fotoğraf ve videolarını meraklı gözlerden korumak mı istiyorsun? Her telefonunu eline alan galerine ulaşamasın istiyorsan fotoğraf ve video gizleme uygulaması kullanabilirsin. Fotoğraf ve video saklamana yarayacak en iyi Android uygulamalardan 5 tanesini senin için listeledik, hemen okumaya başla!

En İyi 5 Fotoğraf ve Video Gizleme Uygulaması ile Android’de Gizliliğini Koru!

Mobil cihazlara, özellikle akıllı telefonlara, neredeyse tüm kişisel hayatını sığdırıyorsun.

Binlerce kare fotoğraf ve saatlerce video çekiyorsun. Bunların bir kısmının veya tamamın sana özel kalmasını isteyebilirsin.

Her ne sebeple olursa olsun video ve fotoğraf gizlemek için kullanabileceğin Android uygulamalar var. Bugün en iyi 5 fotoğraf ve video gizleme uygulamasını senin için sıraladık.

En İyi 5 Fotoğraf ve Video Gizleme Uygulaması Listesi

Fotoğraf ve video gizleyici uygulamalar, kayıp, çalıntı gibi durumlarda yaşayabileceğin sorunlardan seni koruyabilir. İşte, AndroidListe’de bulabileceğin en iyi Android uygulamaları!

Keepsafe başarılı bir resim gizleme ve video saklama uygulaması.

En iyi fotoğraf saklama uygulamalarından biri olan Vault ikinci sırada.

Gizli fotoğraf albümü oluşturmak için GaleryVault ideal.

Hide Something, kullanımı kolay bir resim ve video gizleyici.

Son olarak LockMyPix, güçlü bir şifrelemeye sahip bir fotoğraf gizleyici.

En iyi 5 fotoğraf ve video gizleme uygulaması aşağıda seni bekliyor.  biliyor musun? Profil gizleme ile sosyal medya hesaplarını koru!

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den fotoğraf gizleyici indir, muhteşem Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip etmeyi unutma!

  1. Resimleri Gizle - KeepSafe

    Resimleri Gizle – KeepSafe

    KeepSafe ile galerindeki resim ve videoları gizleyebilir, PIN ve parmak izi ile albümlerini kilitleyebilir, düzenli arayüzü sayesinde kolayca erişebilirsin. Fotoğraf ve videolarını bulutta yedekleyebilir, bir süre sonra kendiliğinden silinen fotoğraflar paylaşabilirsin.

  2. Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock,Cloud backup

    Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock,Cloud backup

    Video ve fotoğrafları gizleyen Vault, dosyalarını, kısa mesajlarını ve daha fazlasını saklamana imkan tanıyor. Bulutu destekliyor. Sahte kasalar oluşturarak telefonunu kurcalayanları kandırıyor. Uygulamanın simgesini dahi gizleyebilirsin.

  3. Gallery Vault - Hide Pictures

    Gallery Vault – Hide Pictures

    GaleryVault ile fotoğraf ve videolarını gizli kasada şifrelenmiş bir şekilde saklayabilirsin. İznin dışında galerini karıştıranlara karşı seni uyarır. Sahte şifreler ile girildiğinde alakasız içerikler gösterir. SD karttaki medyalarını da gizleyebilirsin.

  4. Fotoğraflar, videolar gizlemek

    Fotoğraflar, videolar gizlemek

    Hide Something, sade ve kullanımı kolay arayüzü ile dilediğin an galerindeki fotoğraf ve videoları gizle. Gizli dosyalarını Google Drive’a yedekleyebilirsin. Son kullanılanlarda gözükmez.  Sahte kasalar oluşturabilir, simgesini gizleyebilirsin.

  5. Fotoğraf sakla - LockMyPix

    Fotoğraf sakla – LockMyPix

    LockMyPix, resim ve video gizlemede oldukça iddialı. Güçlü şifreleme sistemi sıkı bir koruma vadediyor. Sahte kasalar oluşturabilir, uygulamayı görünmez yapabilirsin. PIN, parmak izi ve desen ile giriş yapabilirsin. GIF ve SD kart desteği de sunuyor.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…