En İyi Android Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları ile 2019’a Damga Vur: Adobe Photoshop Express, VSCO

en-iyi-android-fotoğraf-düzenleme-uygulamaları

Fotoğraf çekip paylaşmayı seviyor musun? Ama bilgisayarda düzenleme yapmaya üşeniyor musun? En iyi Android fotoğraf düzenleme uygulamaları ile telefonunda profesyonelce yap. Özel efektler, ışık ve renk ayarlarıyla herkesi büyüle. 2019’un Android için en iyi 5 fotoğraf uygulaması için hemen oku!

En İyi Android Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Fotoğrafçılık giderek mobil cihazlara doğru kayıyor. Telefonlarda kullanılan lenslerin kalitesi giderek artıyor ve ortaya harika sonuçlar çıkıyor.

Çektiğin karelere büyüleyici dokunuşlar yapmanı sağlayan uygulamalar da giderek yaygınlaşıyor. Birkaç tıklama ile tablet veya telefonda rötuş yapmak mümkün. Profesyonel bir fotoğrafçı gibi sonuçlar alabilirsin.

En İyi Android Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları İlk 5

En iyi Android fotoğraf düzenleme uygulamaları arasından ihtiyacın olanları seçerek sen de şahane kareler paylaşabilirsin.

Kendin en iyi fotoğraf düzenleyiciyi seçerken arayüzün kullanım kolaylığına, hızlı ayarların olup olmadığına dikkat et. Resimlerdeki gürültüyü azaltabilmesi önemli. Özel efektler ve filtreler sunmalı. Parlaklık, kontrast, renk gibi ayarları hem manuel hem de otomatik yapabilmeli. Fotoğraflarının boyutunu da değiştirebilmelisin.

En iyi Android fotoğraf düzenleme uygulamaları karelerine yeni bir boyut kazandıracak. 2018’in en iyi Android fotoğraf düzenleyicileri listemizi de incele. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Adobe Photoshop Express: Fotoğraf Kolaj Oluşturma

    Adobe Photoshop Express: Fotoğraf Kolaj Oluşturma

    Minimalist arayüzü ile Adobe Photoshop Express, mobil cihazlarında profesyonelce düzenleme yapmanı sağlıyor. Otomatik düzeltmeler de cabası. Düzenle, kırp, renkleri ayarla ve filigran ekle. Filtre ve efektler ile fotoğraflarını göz alıcı hale getir ve paylaş.

  2. PicsArt Photo Studio & Collage

    PicsArt Photo Studio & Collage

    PicsArt ile mobil cihazında fotoğraflarını düzenleyebilirsin. Filtre ve efektler uygulayabilir, çerçeve, etiket ve metinler ekleyebilirsin. Kesme, döndürme ve boyutlandırma yapabilir, renk ayarlarını değiştirebilirsin. Kolaj da yapabilirsin.

  3. VSCO

    VSCO

    VSCO, yüzlerce filtre ve efekt ile telefonunu mobil bir editöre dönüştürecek. Gelişmiş düzenleme araçları sayesinde resim ve videoları tamamen özelleştirebilirsin. Sosyal ağa sahip uygulamada paylaşımda ve takipte bulunabilirsin.

  4. AirBrush: Easy Photo Editor

    AirBrush: Easy Photo Editor

    AirBrush ile çok daha çekici ve güzel özçekimler yapabileceksin. Kırışıklıkları, sivilce ve lekeleri yok edecek, pürüzsüz bir cilt elde edeceksin. Göz rengini değiştirecek, kendini daha zayıf ve uzun göstereceksin. En havalı rötuşlar seni bekliyor.

  5. YouCam Perfect - Selfie Cam

    YouCam Perfect – Selfie Cam

    Bir başka güzellik kamerası YouCam ile en ideal görüntüyü elde edebilirsin. Göz altı şişlikleri yok etmek gibi güzellik efektlerinin yanı sıra kırpma, döndürme, piksellendirme yapabilirsin. Fotoğraflarına gülümseme de ekleyebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…