PicsArt Photo Studio, Photo Grid Gibi 2018’in En İyi Android Fotoğraf Düzenleyicileri

image of picsart photo studio, photo grid gibi 2018’in en iyi android fotograf düzenleyicileri

Fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı sevenlerden isen bugüne özel bir fotoğraf çek, en iyi fotoğraf düzenleyiciler ile düzenle ve paylaş! Neden mi?

Bugün 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü. Fotoğraf hayatımıza gireli 179 yıl, neredeyse iki asır oluyor. Fotoğraf ve fotoğrafçılık yıllar içinde evrim geçirdi. Koca fotoğraf makinelerinden, cebimizde taşıyabildiğimiz bir hale dönüştü. Günlerce beklemek yok, anında görüyor, düzenliyor ve paylaşıyoruz.

Gelişen teknoloji fotoğraf çekmeyi kolay hale getirdi ama fotoğraflarının bir ustanın elinden çıkmış gibi görünmesini istiyorsan düzenleme yapmaya ihtiyacın var. Bu noktada Android mobil cihazların özellikle de telefonun sana büyük yardımcı olacak.

Bugüne özel 2018’in en iyi fotoğraf düzenleyicilerinden bir liste oluşturduk. Listedeki fotoğraf editörleri mutlaka denemelisin. İster fotoğraflarını daha profesyonel hale getir, istersen daha eğlenceli bir hale sok. Fotoğraflarına ekleyebileceğin özel efektler, kolajlar, çıkartma ve etiketlerle yepyeni ve havalı fotoğrafların olacak.

Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Adobe Photoshop Express

    Adobe Photoshop Express

    Adobe Photoshop Express ile fotoğraflarını mobil cihazlarında profesyonelce düzenleyebilirsin. Otomatik düzeltmeler de cabası. Düzenle, kırp, renkleri ayarla ve filigran ekle. Filtre ve efektler ile fotoğraflarını göz alıcı hale getir ve paylaş.

  2. Filtre Güzellik Kamera

    Filtre Güzellik Kamera

    Candy Camera, fotoğraf çekerken veya çektikten sonra efekt eklemene izin veriyor. Özçekimlerin için harika bir fırsat. Kontrast, doygunluk gibi 30’dan fazla filtresi bulunuyor. Güzelleştirme moduyla inanılmaz fotoğraflara kavuşacaksın.

  3. Photo Lab Picture Editor FX: frames, effects & art

    Photo Lab Picture Editor FX: frames, effects & art

    Her türlü efekt ile fotoğraflarını kişiselleştirebileceğin Photo Lab, çeşitli filtreler, çerçevelerle fotomontajlar oluşturup sosyal ağlarda paylaşabilirsin. Özgün ve eğlenceli resimler yapabilmen için 500’den fazla düzenleme seçeneği var.

  4. Photo Grid- Kolaj Uygulaması

    Photo Grid- Kolaj Uygulaması

    Photo Grid, favori fotoğraflarınla kolajlar oluşturabilir ve sosyal medya paylaşımına göre onları boyutlandırabilirsin. Çeşitli tasarım taslaklarıyla birlikte, çerçeveler, arka plan resimleri, filigran ve daha birçok özellik bulunuyor.

  5. PicsArt Photo Studio & Collage

    PicsArt Photo Studio & Collage

    PicsArt ile mobil cihazında resimleri düzenleyebilirsin. Filtreler, efektler, uygulayabilirsin. Çerçeveler, etiketler, metinler ekleyebilirsin. Kesme, döndürme ve boyutlandırma yapabilir, renk ayarlarını değiştirebilirsin. Kolaj da yapabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…