En İyi 10 Android Oyun: Hem Ücretsiz Hem de Çevrimdışı Oyna!

en-iyi-10-android-oyun-çevrimdışı-ücretsiz

İnternet olmadan, kablosuz ağ aramadan, çevrimdışı, ücretsiz oynayabileceğin en iyi 10 Android oyun burada! Wi-Fi’a bağlandın mı, verilerim bitti mi diye düşünmeden, ücret ödemeden dilediğin yerde oyun oyna, keyfine bak. Çevrimdışı ve ücretsiz en iyi Android oyunlar için hemen oku!

En İyi 10 Android Oyun: Ücretsiz ve Çevrimdışı Sınırsız Eğlence!

7’den 70’e herkes mobil oyun oynuyor. Ancak pek çok oyun İnternet bağlantısı istiyor veya ücretli.

Elbette alternatifsiz değilsin. Ücretsiz çevrimdışı oynayabileceğin pek çok Android oyun var. Bunlardan en iyi 10 Android oyunu bir araya getirdik.

Ücretsiz ve Çevrimdışı En iyi 10 Android Oyun Listesi

Keyif alarak oynayacağın en güzel oyunları listeledik.

En iyi 10 Android oyun aşağıda seni bekliyor. 2019 Temmuz ayının en iyi Android oyunlarına baktın mı? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Subway Surfers

    Subway Surfers

    Arcade oyun Subway Surfers’da seni sürekli kovalayan güvenlik görevlisinden kaçarken tehlikeli görevleri yerine getirmeli ve paraları toplamalısın. Reflekslerini iyi kullanman ve hızlı hareket etmen gereken keyifli bir aksiyon.

  2. Shadow Fight 2

    Shadow Fight 2

    Aksiyon oyunu Shadow Fight 2, klasik dövüş ve RPG’yi buluşturuyor ve 2D grafiklere sahip. Bire bir dövüşlerde rakiplerinle mücadele edecek, dövüş sanatlarındaki yeteneklerini sergileyeceksin. Kılıç kullanacak ve yıldız fırlatacaksın.

  3. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    Yarış oyunu Asphalft 9: Airbone dünyanın en hızlı arabalarını Android’ine getiriyor. Sadece asfaltta yarışmayacak adeta arabaları havada uçuracaksın. Zorlu manevralar yaparak yarışı birinci tamamlaman gerekiyor. Hız tutkunları için ideal.

  4. Temple Run 2

    Temple Run 2

    Aksiyon oyunu Temple Run2, antik bir tapınakta geçiyor. Bu koşu oyununda acayip bir yaratıktan kaçmak için olabildiğince hızlı koşmalı, gerekirse zıplamalı ve kaymalısın. Puanlarını, yeni karakterlerin ve performansın için kullanabilirsin.

  5. Hungry Shark Evolution

    Hungry Shark Evolution

    Bu arcade oyunda doymak bilmeyen bir köpek balığı var. Hungry Shark’ta okyanusa hakim olmaya ve hayatta kalmaya çalışan bir köpek balığının yerine geçecek ve önüne çıkan her şeyi yiyeceksin. 12 farklı köpek balığı, 40’tan fazla seviye var.

  6. Geometry Dash Lite

    Geometry Dash Lite

    Geometry Dash Lite, arcade türünde bir platform oyunu. Geometrik şekillerden oluşturulmuş bir dünyada ilerleyerek çeşitli bölümleri geçmelisin. Can kaybetmemeye dikkat ederek tüm engelleri aşmalısın. Kaybedersen başa dönersin.

  7. Plants vs. Zombies™ 2

    Plants vs. Zombies™ 2

    Klasik oyunlar arasındaki Plants vs Zombies 2’de stratejini belirleyip bitkilerden bir ordu kurmalısın. Zombilerle savaşmak ve onları yenmek için bitkilerden bir savunma bölgesi oluşturmalısın. Her seviyede en iyi bitkilere sahip olmalısın.

  8. Jetpack Joyride

    Jetpack Joyride

    Jetpack Joyride, sırtındaki roketle olabildiğince uzağa uçarak bölümleri geçmek için paraları ve özel eşyaları toplaman gereken bir arcade macera oyunu. Kahramanın için komik kıyafetler, devasa robotlar var. Önüne çıkan düşmanlarını yok etmelisin.

  9. Crossy Road

    Crossy Road

    Pikselli görünümü ile aksiyon oyunu Crossy Road’da çeşitli karakterleri yoldan karşıya geçirmelisin. Ancak akan trafiği hesaba katmalısın. Otoyollar, tren rayları, nehirler ve orman boyunca karşıya geçerken doğru hamleleri yap!

  10. Smash Hit

    Smash Hit

    Fütüristik tarzıyla arcade oyun Smash Hit’te müziğin sesine kendini kaptırarak çok farklı ortamlarda önüne çıkan tüm engelleri paramparça edeceksin. Demir bilyeleri fırlatarak engelleri ortadan kaldıracaksın. Mavi üçgenler, yeni bilyeler verecek.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…