2019 Temmuz Ayının En İyi Android Oyunları: Jelly Shift, Mr Bullet – Spy Puzzles

en-iyi-android-oyunları

En güzel mobil oyunlar ile karşındayız. 2019 Temmuz ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en popüler oyunları indir ve oyna! Yaz mevsiminin bu sıcak günlerinde çok keyifli oyunlar çıktı. Bu ayın yeni çıkan ve en beğenilen oyunlarına hemen bak!

2019 Temmuz Ayının En İyi Android Oyunları

Android telefonu veya tableti olan herkes oyun oynuyor. Hele bazıları var ki tam bir oyun delisi.

Mobil oyun severler için bu ayda harika bir liste hazırladık.

Temmuz Ayının En İyi Android Oyunları İlk 5

Farklı türlerden oyunları listemizde bulacaksın. Kısaca neler var göz atalım.

İlk sıramızda klasik oyunları sevenler için Jelly Shift var. Farklı bir parkur seni bekliyor.

Bulmaca oyunları fanatikleri Mr Bullet – Spy Puzzles ile yepyeni bir deneyim yaşayacaklar.

Aksiyon ve macera oyunları kategorisinde Shootout 3D oyununda rakiplerine nefes aldırmayacaksın.

Simülasyon oyunları arasına katılan OnPipe sana keyifli dakikalar yaşatacak.

Son olarak yine bir klasik oyun meraklıları için Line Color 3D listemizde.

2019 Temmuz ayının en iyi Android oyunları aşağıda. 2019 Haziran ayının en iyi Android oyunlarını oynadın mı? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Jelly Shift

    Jelly Shift

    Jelly Shift, klasik, gündelik bir oyun. Bir platform üzerinde kayan nesneyi engellerin şekline göre ayarlaman gerekiyor. Engellerin kimi yatay kimi dikey. Ayrıca kemerlere de dikkat etmeli, nesnenin boyutunu ayarlamalısın.

  2. Mr Bullet - Spy Puzzles

    Mr Bullet – Spy Puzzles

    Mr Bullet – Spy Puzzles, farklı ortamlara sahip bir bulmaca. Ninja, ajan ve casusları yok etmek için silahını kullanmalısın. Öyle nişan almalısın ki gerekirse çevredeki eşyaları da kullanıp en az kurşunla hedefteki tüm kötü adamları halletmelisin.

  3. Shootout 3D

    Shootout 3D

    Aksiyon ve macera unsurlarına bulmacayı da ekleyen Shootout 3D, basit oynanışına rağmen mantığını zorlayacak seviyelere sahip. Vurulmadan sahadaki tüm adamlara nişan aldırıp ateş ettireceksin ama hayatta kalan sen olacaksın.

  4. OnPipe

    OnPipe

    OnPipe, simülatör oyununda, tüpe yapışık tüm nesneleri (tahıllar, küpler, yapraklar vb.) engellere takılmadan çıkartmalısın. Soyma halkasının boyutunu değiştirmelisin. Yükseltmeleri açmak için para kabını doldurma da unutma!

  5. Line Color

    Line Color

    Klasik oyunlar arasına katılan Line Color 3D, keyifli vakit geçirmeni sağlıyor. Bir yolu bitiş çizgisine kadar çeşitli renklerle boyaman gerekiyor. Yol üzerinde karşına çıkan engellere dikkat etmeli, boyanmadık yer bırakmamalısın.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…