2019 Ocak Ayının En İyi Android Oyunları: Kelime Gezmece, Angry Bird Dream Blast

ocak ayı en iyi android oyunlar

2019 Ocak ayının en iyi Android oyunlarını biliyor musun? Bu ayın en popüler oyunlarını hala oynamadın mı? Öyleyse listemizi incele, hemen oyun indir!

Yeni oyunlar, 2019 Ocak ayında da mobil dünyaya merhaba dedi. Bu ay yeni çıkan oyunları ve bildiğimiz oyunların yeni versiyonlarını inceledik. En güzel oyunlar arasından 5 oyunu seçtik ve bir en iyi oyunlar listesi hazırladık.

2019 Ocak Ayının En İyi Android Oyunları

Oyun oynamayı seviyor ve daima en iyi oyunları oynamak istiyorsan sana bir liste hazırladık. Android oyun tutkunları bu ay en çok hangi oyunları indirmişler ve oynamışlar araştırdık.

Kışa rağmen oyun geliştiricileri durmuyor ve yine bağımlısı olacağın oyunlar yapıyor ya da eski oyunların yeni versiyonlarını, güncellemelerini yayınlıyorlar.

2019 Ocak Ayının En Çok Oynanan ve İndirilen Oyunları Neler?

Mobil oyunlar, artık hayatın bir vazgeçilmezi. Ücretsiz oyunlar arasından en çok oynanan oyunları bir araya getirdiğimiz listemizde 5 şahane oyun var.

Kelime oyunları arasında Kelime Gezmece öne çıkıyor. Zeka oyunlarını sevenler keyifle vakit geçirecek.

Aksiyon oyunları içerisinde popüler olan Gorena Free Fire, hayatta kalma savaş oyunları arasında en iyilerden biri olarak gösteriliyor.

Angry Birds oyunları severlere yepyeni bulmaca oyunu Angry Bird Dream Blast, sınırsız eğlence vadediyor.

Bir şehrin alt üst edildiği gangster oyunları meraklılarını, Vegas Crime Simulator oldukça cezbedecek bir simülasyon oyunu.

Kart oyunları bu ayda popülerliğini koruyor. UNO ön plana çıkan bu oyunlardan biri.
2019 Ocak ayının en iyi Android oyunlarını sayfamızdan indirebilirsin. Geçen ayın en iyi oyunları listemize bakmış mıydın? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece

    Zeka ve kelime oyunları sevenlere hitap eden Kelime Gezmece beyin jimnastiği yaptıracak. Verilen harflerden yeni kelimeler türetmen ve bulmacayı tamamlaman gerekiyor. Yöresel müzikler eşliğinde farklı şehirlerden manzaralar da izleyeceksin.

  2. Angry Birds Dream Blast

    Angry Birds Dream Blast

    Angry Birds oyunları tutkunları bu kez bir bulmacayı çözecekler. Angry Bird Dream Blast’ta kızgın kuşlar bu kez baloncukları patlatacak. Aynı renkteki baloncukları yan yana getirmelisin. Özel güçler kazanmak için aynı anda çok balon patlat.

  3. UNO!™

    UNO!™

    Kart oyunları arasında bir klasik haline gelen UNO bu ay en çok oynanan ve indirilen oyunlardan. Yeni kurallar, turnuvalar ve farklı oyun modlarına sahip. Çok oyunculu turnuvalara katıl. 2v2 moduyla galip gelmek için iş birliği yap.

  4. Vegas Crime Simulator

    Vegas Crime Simulator

    Vegas Crime Simulator, gangster oyunları arasında nam salacak türden bir oyun. Vegas sokaklarını alt üst etmen gerekiyor. Çeşitli silah ve araçları kullanmalısın. Şehirdeki suç oranını artıracak ama polislere yakalanmayacaksın.

  5. Garena Free Fire

    Garena Free Fire

    Garena Free Fire, güncellemeler ile birlikte seni daha da saracak bir hayatta kalma oyunu. Savaş oyunları unsurlarını taşıyan oyunda farklı haritalarda 50 kişi ile indiğin ıssız bir adada 10 dakika mücadele edecek ve tek hayatta kalan olacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…