2018 Aralık Ayında En İyi Android Oyunlar: Brawl Stars, World of Mayhem

en iyi oyunlar

2018 Aralık ayında en çok oynanan oyunları merak ediyor musun? Bu ayın en popüler oyunlarını hala oynamadın mı? Listemizi incele hemen oyun indir ve oyun oyna!

Yeni oyunlar, 2018 Aralık ayında da mobil dünyaya merhaba dedi. Bu ay yeni çıkan oyunları inceledik. En güzel oyunlar arasından 5 oyunu seçtik ve bir en iyi oyunlar listesi hazırladık.

2018 Aralık Ayında Yeni Çıkan En İyi Oyunlar

Oyun oynamayı seviyor ve daima en iyi oyunları oynamak istiyorsan sana bir liste hazırladık. Android oyun tutkunları bu ay en çok hangi oyunları indirmişler ve oynamışlar araştırdık.

Kışı iyiden hissettiğimiz Aralık ayının şu soğuk günlerinde oyun geliştiricileri yine bağımlısı olacağın elinden hiç düşürmeyeceğin oyunlar yapmışlar.

2018 Aralık Ayında En Çok Oynanan Oyunlar Neler?

Mobil oyunlar, artık hayatın bir vazgeçilmezi. Bu ay da en çok oynanan oyunlar neler diye baktığımızda ücretsiz oyunlar başı çekiyor.

Bu ay herkesin severek oynadığı araba oyunları yine popüler. Araba sürmek ve park etmek zorunda olduğun Drive and Park aslında bir park etme oyunu.

Aksiyon oyunları arasında yer alan ünlü olmayı deneyimleyeceğin Popüler Wars seni kendine çekecek. Hem aksiyon hem de savaş oyunları kategorisinde söyleyebileceğimiz Brawl Stars farklı tasarımı ile seni etkileyecek.

Rol yapma oyunları ilgini çekiyorsa bir çizgi film klasiği olan Looney Tunes karakterleri ile oynamaya ve eğlenmeye hazırlan.

Arcade oyunlar arasında ayrı bir yeri olan aksiyon ve macera oyunu Minecraft Deneme Sürümü ile yine gündemde.

2018 Aralık ayının en iyi oyunlarını sayfamızdan indirebilirsin. Dilersen geçen ayın en iyi Android oyunlarına da göz atabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Drive and Park

    Drive and Park

    Park etme oyunu olan Drive and Park eğlenceli bir simülasyon. Araba oyunları sevenlerin hem araba sürmesi hem de park etmesi gerekiyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde dolaşıp belirtilen yerlere ustaca park ederek para kazanabilirsin.

  2. Minecraft Trial

    Minecraft Trial

    Minecraft Deneme Sürümü ile oyunla henüz tanışmayanlar için bir fırsat sunuyor. Hayatta kalma modunda amansız yaratıklarla mücadele etmeli, kale ve silah oluşturmalısın. Yaratıcılık modu ile uçsuz bir dünyayı şekillendireceksin.

  3. Popular Wars

    Popular Wars

    Popüler olma duygusunu hissedeceğin Populer Wars’da takipçilerin ile bir savaşa girişiyorsun. En sevimli halinle yeni hayranlar topluyorsun. Sonrasında ise rakiplerinin fanlarını onlardan alıyorsun. Hayran kitlen büyüdükçe büyüyor.

  4. Brawl Stars

    Brawl Stars

    Üç dakikalık, üçe üç oyun modları ile Brawl Stars’ta rakiplerini yok et. Arenada rakipsiz olmak için özel süper yeteneklere sahip yeni savaşçıları aç ve yükselt. İster çok oyunculu ister tek oyna. Modlar, haritalar, görünümler güncelleniyor.

  5. Looney Tunes World of Mayhem

    Looney Tunes World of Mayhem

    World of Mayhem’de sevimli Looney Tunes çizgi karakterlerinden birinin yerine geçiyorsun. Karakterini sıra tabanlı mücadelelerde akıllı stratejilerinle geliştir, rakiplerinin önüne geç. Özel yetenekler ve kaynaklar toplamayı da unutma.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …