2018 Ekim En İyi Oyunlar: Candy Crush Friends Saha, Golf Battle

en iyi oyunlar

En güzel oyunlar neler, keşfetmek ve oynamak mı istiyorsun? 2018 Ekim ayının en iyi oyunları listemize göz at! Hem yeni oyunlar neler öğren hem de oyun indir!

En iyi Android oyunları oynaman için 2018 Ekim ayında da yeni çıkan oyunları inceledik. Bu ayki en popüler oyunları bir araya getirdiğimiz 5 oyunun yer aldığı bir en iyi oyunlar listesi hazırladık.

2018 Ekim Ayı En İyi Oyunlar

En iyi oyunlar için site site gezmene gerek yok. Mobil oyun dünyasının yenilerini ve en çok indirilen oyunlarını bu ay da listeledik.

Oyun geliştiricileri, yeni fikirler ile Android oyunlara yeni heyecanlar katıyor. Bu oyunlardan bazıları tam bir bağımlığa dönüşüyor. Mobil cihazlarınla keyifli dakikalar geçirmeni sağlayan pek çok oyunun da yeni sürümleri piyasaya çıkıyor. Yine telefonunu veya tabletini elinden düşüremeyeceksin.

En İyi Oyunlar Arasında Neler Var?

En güzel oyunlar arasında farklı türlerden oyunlar var. Eğlenceli oyunları bir araya getirmeye gayret ettik. Listemizde ücretsiz oyunların yanı sıra bir tane de ücretli oyun var.

Bu ay silah oyunları yerine spor oyunları popüler olmuş gözüküyor. Listemizde iki tane spor oyunu var. Bunlardan biri golf oyunları severlerin tutkunu olacağı Golf Battle ve diğeri ise basketbol oyunları meraklılarına hitap edecek NBA 2K19.

Top zıplatma oyunları ile eğlenen oyuncular için ise bir sarmal kule oyunu olan Relaxing Jump oldukça beğeni toplamış durumda.

Zeka oyunları ile beyin jimnastiği yapmak isteyenlerin ilk aklına gelen kelime oyunları arasında sayacağımız Words Stroy de listemizde. Farklı tarzını çok seveceksin.

Eşleştirme oyunları arasında bir efsaneye dönüşen şeker patlatma oyunu Candy Crash Friends Saga ile tekrar gündemde.

Eylül 2018 en iyi Android oyunlar aşağıda. Geçen ayın en popüler oyunlar listemize buradan göz atabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Words Story - Addictive Word Game

    Words Story – Addictive Word Game

    Kelime oyunları tutkunları, Words Story’de kelimeleri bularak bir mahkumu hapisten kurtaracak. Gün be gün onu özgürlüğe yaklaştıracaklar. Gizli kelimeyi bulup doğru bir şekilde yazman gerekiyor. Şimdilik İngilizce ama oynamaya değer.

  2. Relaxing Jump

    Relaxing Jump

    Relaxing jump, günlük stresini atma vaadinde bulunuyor. Top zıplatma oyunları ile aynı mantığa sahip: topu kuleden aşağıya engellere dikkat ederek indirmek. Kolay oynanıyor ancak bağımlılık yapabilir. Sevimli küçük canavar seni bekliyor.

  3. Golf Battle

    Golf Battle

    Golf Battle’de çoklu oyuncu desteği ile dünyanın dört bir tarafından oyunculara meydan oku. Kolay kontrolleri ile herkesten önce deliğe ulaş. Birbirinden farklı oyun modları ile golf oynamanın keyfini çıkar. Sopalar ve toplar topla.

  4. Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga

    Candy Crash Friends Saga, Candy Crash serisinin yeni oyunu. Şekerleri patlatmaya ve üçlü eşleştirmelere devam. Ancak bulmacayı çözmen için farklı güçleri olan sevimli arkadaşların sana eşlik edecek. Eğlenceli yeni oyun modları var.

  5. NBA 2K19

    NBA 2K19

    Basketbol oyunları sevenlerin keyifle oynayacağı NBA 2K19’un grafikleri ile seni etkileyecek. Hikaye ve kariyer modu var. Kolay kontroller ile online maç yapabilirsin. NBA’in efsane takımlarının kilidini aç, yeni fon müzikleri de cabası.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …