Tik Tok, Yalla Gibi 2018 Ekim Ayında En İyi 5 Android Uygulama

en iyi android uygulamaları

2018 Ekim ayının en iyi Android uygulamaları neler merak ediyor musun? Uygulama indirmek ve denemek istiyorsan işte en popüler uygulamalar, hemen oku!

2018 Ekim ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde sonbaharın tadını çıkarırken sana en popüler uygulamalardan bir liste hazırladık. Listemizde en güzel uygulamalardan 5 tanesini bulacaksın.

Ekim Ayının En İyi Android Uygulamaları

Biliyoruz ki Android’in özgür dünyasını seviyorsun. Uygulama geliştiriciler de bunu bildikleri için yeni fikir ve uygulamalar ile karşımıza çıkıyorlar. Mobil dünyaya yön veren bu uygulamalar arasında göze çarpan en çok indirilen uygulamaları bir araya getirmek istedik.

Listemizdeki uygulamalara geçmeden bu ay neler ön plana çıkmış sana hatırlatalım. Yine farklı kategorilerden uygulamaları seçtik.

En İyi Android Uygulamaları Arasında Neleri Bulacaksın?

En iyi Android uygulamaları listemizde ilk sırada eğlenceli uygulamalar arasından Tik Tok var, hani izlerken gülmekten kırıldığın videolar var ya hepsi bu uygulama sayesinde. En güzel kamera uygulaması olabilecek InstaSweet Retro Camera listemizde.

Doyasıya sohbetler yapabileceğin en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri Yalla burada olacak. Özçekimlerine sihirli dokunuşlar yapabileceğin güzellik uygulaması Ulike denemen için seni bekliyor. Müzik severleri unutmadık elbet. En iyi Android müzik çalar olmaya aday Music Player Style Note 9’u listemizde bulabilirsin.

Eylül 2018’in en iyi Android uygulamalarını aşağıda sıraladık. Geçen ayın en popüler uygulamalarını merak ediyorsan bu yazımıza mutlaka göz atmalısın. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Tik Tok

    Tik Tok

    Müziklerle desteklenen video topluluğu Tik Tok, yeni videolar oluşturup paylaşmanı ve hit olmuş videoları izlemeni sağlıyor. Birbirinden eğlenceli, ilginç içerikleri izleyebilir ve belki kendi videoların ile sen de bir fenomen olabilirsin.

  2. Yalla-Free Live Chat Room يلا

    Yalla-Free Live Chat Room يلا

    Yalla ile dünyanın dört bir tarafından insanlarla görüntülü, sesli ve yazılı sohbet edebilirsin. Aynı zamanda bir topluluk. Yeni arkadaşlar edinmek için büyük fırsat. Gruplar kurabilir veya bir gruba katılabilirsin. Oyunlar da oynayabilirsin.

  3. Music Player style Note 9

    Music Player style Note 9

    Dilediğin yerde özgürce müzik dinlemeyi seviyorsan ve Galaxy Note 9 tarzını beğeniyorsan işte tarzına tarz katacak uygulama Music Player Style Note 9. Müzik oynatma seçenekleriyle tüm formatları destekliyor, birçok cihazla uyumlu.

  4. Ulike

    Ulike

    Özçekimlerini paylaşmayı seviyor musun? Özçekimlerine iddialı efektler ekleyebileceğin Ulike, fotoğraflarını yeniden şekillendiriyor. Güzellik kamerası ile en iyi görünümü elde edebilir, düzenlemeler ile yeni bir görünüme kavuşabilirsin.

  5. InstaSweet Retro Camera

    InstaSweet Retro Camera

    Retro tarzı seviyor fotoğraflarına bir vintage dokunuş katmak istiyorsan InstaSweet Retro seni bekliyor. Birbirinden güzel efektler ile fotoğraflarına klasik bir hava kat. Özel renk efektleri ile eskitmeler yap ve paylaş.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…