Hadi Bilgi Yarışması, Apolo Uygulama Başlatıcı Gibi 2018 Eylül En İyi 5 Uygulama

en iyi uygulamalar

2018 Eylül ayının en çok beğenilen ve indirilen uygulamalarını merak ediyor musun? Eylül ayının en iyi Android uygulamalarından oluşan listemize göz at, güncel kal!

Yaz sona erdi ve sonbahar başladı. Kimi çalışma hayatına kimisi ise okul hayatına geri döndü. Ara vermeyen mobil uygulama sektörü yeni projeleri hayatımıza sokmaya devam ediyor.

2018 Eylül ayında Android dünyasında iz bırakan pek çok uygulama oldu. Bu ay en popüler uygulamalar arasından en çok indirilen ve sevilen 5 uygulamayı sizin için seçtik. Listemizdeki uygulamaları dikkatlice incele, belki gözünden kaçırdığın bir uygulama olabilir.

Uygulamalarımız farklı kategorilerden. Android kadın kullanıcılara yönelik hayatlarının en özel dönemine hazırlanmalarına yardımcı olacak bir uygulama var. Android’e yeni bir hava katmak isteyenleri elbette unutmadık. Bir de bilgi küpleri için sürprizimiz var. Ücretsiz, birbirinden harika resimler bulabileceğin uygulama da listemizde!

Şimdi bu en iyi uygulamalardan bahsedelim. Bahsedeceğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Hamilelik Takibi - Bebek Cinsiyeti

    Hamilelik Takibi – Bebek Cinsiyeti

    Hamilelik Takibi uygulaması, anne olmak isteyenlerin hamilelik için en uygun dönemi belirlemesine yardım ediyor. Bunun için özel günleri, vücut ısısı, kilo gibi bilgileri takip ediyor. Bebek cinsiyetini tahmin etme özelliği de bulunuyor.

  2. Rootless Launcher

    Rootless Launcher

    Açık kaynak kodlu ve ücretsiz olan Rootless Launcher, Android’i kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Tema ve simge paketleri bulunuyor. Farklı duvar kağıtları bulabilirsin. Arama çubuğu güncellenmiş ve yeniden tasarlanmış.

  3. Apolo Uygulama başlatıcı

    Apolo Uygulama başlatıcı

    Apolo Uygulama Başlatıcı ise özel olarak tasarlanmış tema ve simge paketi ile yepyeni bir görünüme sahip. Birçok özelleştirme seçeneği sunuyor. Hava durumu, booster, arama gibi araçlarla Android keyfini yukarıya çıkarıyor.

  4. Hadi - Bilgi Yarışması

    Hadi – Bilgi Yarışması

    Hadi Bilgi Yarışması, her gün 12:30 ver 20:30’da canlı yayınlanan para ödüllü bilgi yarışması uygulaması. Yarışmaya katılarak bilgilerini sınayabilir ve para ödülleri kazanabilirsin. Joker hakkı da bulunuyor.

  5. Resplash

    Resplash

    Unsplash.com tarafından desteklenen Resplash uygulaması 100.000’den fazla ücretsiz resme sahip. Birçok resim profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilmiş. Her gün yeni fotoğraflar ile sürekli güncelleniyor. RAW resimler indirmek mümkün.

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…