WhatsApp’tan Daha İyi Güvenlik Sunan 5 İletişim Uygulaması

guv

Gün boyu hepimiz sayısız mesaj atıyoruz. Sevdiğimizden arkadaşlarımıza kadar sayısız kişiyle paylaştığın mesajların güvenli olduğunu mu düşünüyorsun? O zaman yanılıyorsun demektir. Çünkü aslında dijital dünyada güvende olan hemen hemen hiçbir şey yok. Ancak yine de mesajlarını güvenle yazıp saklayabileceğin uygulamalar da yok değil.

Bu nedenle sizlerden gelen talepler doğrultusunda yazımızı güvenli mesajlaşma uygulamalarına ayırdık. Artık hem mesajlarını hem de fotoğraf ve videolarını daha güvenli şekilde yollaman mümkün. WhatsApp’a alternatif olan bu uygulamalar sayesinde kendini daha fazla güvende hissedersin umarız.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda bilgi lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Telegram

    Telegram

    Listemizdeki ilk uygulamamız Telegram. Kullanımı oldukça kolay. Ayrıca gizliliği ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma içeriğine sahip. Yanısıra sohbet grupları oluşturabiliyor ve gönderilen mesajları şifreliyebiliyor. Bundan güvenlisi Şam’da kayısı demek istiyoruz 🙂

  2. Signal Private Messenger

    Signal Private Messenger

    Listemizdeki bir diğer uygulama ise Signal Private Messenger. Tamamen mesajlaşma güvenliği üzerine kurgulanmış bir uygulama. Tek yapman gereken huzur içinde mesajını yazmak. Ardından tüm güvenlik işlemlerini uygulama sana hissettirmeden yapıyor.

  3. WeChat

    WeChat

    WeChat de listemizde yer alan bir diğer uygulama. Tamamen ücretsiz. Mesajlaşmanın yanı sıra sesli mesajlar, resimler, videolar ve hatta konum bilgisi bile gönderebiliyorsun. Elbette hepsini takip edilemeyen bir güvenlik koruması altında yapıyorsun.

  4. Silent Phone - private calls

    Silent Phone – private calls

    Silent Phone ise işlemlerini tamamen şifreleme ile yapan bir uygulama. Mesajların sen ve gönderdiklerin arasında şifreleniyor ve başka birinin okuması imkansız hale geliyor. Eğer kıymetli ve özel mesajlaşmalar yapacaksan mutlaka indir deriz.

  5. Viber

    Viber

    Listemizin son sırasında Viber uygulaması var. Aslında sesli arama imkanı sunan bu ücretsiz uygulama aynı zamanda güvenli mesajlaşma hizmeti de sunuyor. Bunun haricinde resim ve animasyonlar da paylaşabildiğin uygulama güvenlik arayanlar için birebir!

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…