Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

Instagram iletişim butonu

Popüler sosyal ağ Instagram, sayısız içerikle insanları eğlendirmenin yanı sıra işletmeler, ürün ve hizmet satanlar için de birçok fırsat sunuyor. Instagram’da insanlara işletmeni tanıtabilir, ürün ve hizmetlerin hakkında bilgi verebilir hatta onları ürün ve hizmetlerini satın almaları konusunda teşvik edebilirsin.

Bunun önemli ayaklarından biri de iyi ve hızlı bir şekilde iletişim kurmak. Instagram profiline ekleyeceğin iletişim butonu sana ulaşılmasını kolaylaştırabilir. Instagram iletişim butonlarına şunları ekleyebilirsin:

  • telefon numarası
  • kısa mesaj – SMS
  • WhatsApp Business numarası
  • Instagram uygulama içi sesli arama

İletişim butonu eklemek için profesyonel/işletme hesabına sahip olman gerektiğini unutma. Kişisel hesaplarına bu butonu ekleyemezsin. Ayrıca profilinde bu buton İletişim, Telefon, Mesaj, gibi farklı başlıklara sahip olabilir.

Instagram iletişim butonu nasıl eklenir?

Ziyaretçilerinin farklı şekillerde iletişim kurmasını sağlayabilirsin. Telefon, sesli arama gibi iletişim yöntemlerini açıp kapatabilirsin. Şimdi profiline Instagram iletişim butonu eklemek için atman gereken adımları sıralayalım:

  • Uygulamayı aç ve sağ alt köşedeki resmine dokunarak Profil sayfana git.
  • Profili Düzenle seçeneğine dokun.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

  • İletişim Seçeneklerine gir.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

  • Bu sayfada yer alan bilgileri düzenlemen gerekir.  En başta e-posta adresini yazabilirsin.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

  • Telefon numarasına seçeneğine dokun. Telefon numaranı gir. Ardından Telefon veya Kısa Mesaj seçimini yap ve sağ üst köşedeki onay tikine tıkla.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

  • İş adresi yazabilirsin.
  • Instagram sesli arama seçeneğine gir. Uygulama üzerinden sesli olarak görüşmek için Instagram sesli arama anahtarını sağa çekerek (griden maviye döner) ve sağ üst köşedeki onay tikine tıkla.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

  • Istersen WhatsApp Business telefon numarası da ekleyebilirsin. Bunun için WhatsApp Business hesabını bağlaman gerekir. Numaranı girdikten sonra Kod Gönder düğmesine dokun ve ekrandaki talimatları uygula.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

  • Tüm iletişim bilgilerini veya gösterilmesini istediklerini düzenledikten sonra İletişim bilgilerini göster seçeneğinin anahtarını soldan sağa çekerek (griden maviye döner) ve sağ üst köşedeki onay tikine tıkla.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

  • Artık profilini ziyaret edenler iletişim butonuna tıklayarak sana kolayca ulaşabilecek.

instagram-iletişim-butonu-ekleme-

Sevdiğin müzikleri çevrim dışı dinlemek için Instagram’dan ses nasıl indirilir blog yazımızı şimdi incile!

AndroidListe‘den ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, çerçeve ve özel efektler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…