Instagram’dan ses nasıl indirilir?

instagramdan-ses-indirme

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

Instagram’dan ses indirme yöntemleri

Birçok özelliğe sahip olan Instagram, uygulama üzerindeki sesleri doğrudan cihazına indirmeni sağlayan bir seçenek sunmaz. Ancak beğendiğin sesleri cihazına indirmek imkansız değil. Bunun için deneyebileceğin üçüncü taraf çözümler var. Bunun için ya bir web sitesinden veya bir Android uygulamadan destek alman gerekiyor.

Instagram’dan ses indirmek için kullanabileceğin yöntemleri aşağıda sıraladık. Kimi sesler telif haklarıyla korunabileceğinden veya üçüncü taraf bir yazılım kullanmak nedeniyle oluşabilecek tüm sorumluluk sana ait.

1. Instagram ses indirici kullanma

İlk deneyebileceğin yöntem olarak bir Instagram ses indirici kullanabilirsin. Bunun için herhangi bir uygulama yüklemene gerek yok. İnternet üzerinden çalışan bu amaçla kurulmuş bir sitesini kullanabilirsin. Ancak bu tür sitelerde bolca reklam hatta maalesef zararlı yazılımlar olabileceğini unutma!

Instagram’dan ses indirmek amacıyla RealSave (https://reelsave.app/audio) veya InstaVideoSave (https://instavideosave.net/audio) sitesini kullanabilirsin. Bunun için şu adımları izle:

  • Sesini almak istediğin videoyu aç ve Paylaş simgesine dokun.

instagramdan-ses-indirme

  • Alt menüden Bağlantıyı Kopyala seçeneğine tıkla.

instagramdan-ses-indirme

  • Chrome gibi kullandığın bir web tarayıcıyı aç ve adres satırına https://reelsave.app/audio web sitesini yaz.
  • Web sitesinde Audio seçili olacak ve arama çubuğunda Paste düğmesine dokun veya kendin çubuğa yapıştır.

instagramdan-ses-indirme

  • Sağ taraftaki indir düğmesine bas.

instagramdan-ses-indirme

  • Site ses çıkarmayı tamamladığında Download Audio düğmesi belirecek. Bu düğmeye basarak sesi cihazına indirebilirsin.

instagramdan-ses-indirme

2. Instagram video to MP3 aracı kullanma

Bu yöntemde üçüncü taraf bir video ses dönüştürücü, Instagram video to MP3, aracı kullanacağız. Bunun için InShot tarafından geliştirilen MP3 Dönüştürücü-Video Çevirme uygulamasını kullanabilirsin. İstersen alternatif video dönüştürücülere de bakabilirsin.

Öncelikle InShot’ın MP3 Dönüştürücü uygulamasını cihazına indirip kur. Yazımızın devamında bu uygulamayı AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Şimdi bu uygulama yardımıyla Instagram’dan ses nasıl indirilir bakalım:

  • Sesini almak istediğin videoyu aç ve Paylaş simgesine dokun.
  • Alt menüden İndir seçeneğine tıkla ve video cihazına indirilene dek bekle.

instagramdan-ses-indirme

  • MP3 Dönüştürücü uygulaması aç, erişim izinlerini onayla ve Videodan Sese düğmesine dokun.

instagramdan-ses-indirme

  • İndirdiğin videoyu seç. İstediğin Biçimi ve Bitrate değerini belirledikten sonra Dönüştür düğmesine dokun.

instagramdan-ses-indirme

  • Ses cihazına kaydedilir, dilediğin zaman dinleyebilirsin. İstersen zil sesi olarak atayabilir veya arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

instagramdan-ses-indirme

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır haberimizi şimdi incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Video MP3 dönüştürücü - Müzik kesici, Video Kırpın

    Video MP3 dönüştürücü – Müzik kesici, Video Kırpın

    Inshot’ın sunduğu Video MP3 Dönüştürücü, tamamen ücretsiz. Türkçe ve basit arayüzü ile oldukça kullanışlı bir uygulama. Videolarını kırpabilir, dilediğin yerden kesebilir ve videoyu MP3’e çevirebilirsin. MP3’ten OGG’ye kadar farklı ses formatlarını ve 32 kb’den 320 kb’ye kadar bitrate hızını destekler.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…