Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

instagram-video-izleyenleri-görme

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et!

Instagram video izleyenleri görme mümkün mü?

Bu soruya doğrudan cevap vermek gerekirse Instagram, paylaştığın bir videoyu kimlerin izlediğini gösteren herhangi seçeneğe sahip değil. Resmi uygulama üzerinden bu şimdilik mümkün değil. Reels gibi video paylaşımları için birçok istatistik sunsa da kimlerin görüntülediğine dair bilgi paylaşmıyor.

Pek çok kullanıcı gibi sen de videolarını kimin izlediğini merak ediyor olabilirsin. Ancak Instagram sadece izlenme sayısını gösterir. İzlenme sayılarını gönderilerinin üzerinde veya İstatistiklerinde görebilirsin. İstatistiklerini detaylı bir şekilde görmek için bir profesyonel hesaba geçiş yapman gerekir.

🚩 Instagram gönderini kimin paylaştığını nasıl görebilirsin haberimizi de göz atabilirsin.

Instagram’da videomu izleyenleri nasıl görebilirim?

Instagram’da videonu kimin izlediğini görebilmen için bu kişinin etkileşime girmiş olması gerekir. Etkileşimden kasıt, videonu izleyen kişi videoyu beğenmiş veya yorum yapmış olmalı. Uygulama, videonu beğenen kişilerin ve yorum yapanların kim olduğunu gösterir.

Tüm bu bilgileri, videondaki Beğenmeler ve Yorumlar kısmında görebilirsin. Eğer profesyonel bir hesaba sahipsen İstatistikleri Gör seçeneğine tıklayarak sayısal verilere göz atabilirsin.

Genel olarak bir videonun izlenmiş, görüntülenmiş sayılması için en az 5 saniye bakılması gerekir. Eğer bir kişi videonu 5 saniyeden fazla bir süre izlemiş ama herhangi bir etkileşimde bulunmamış ise bu kişinin kim olduğunu şu anki mevcut resmi seçeneklerle öğrenmen mümkün değil.

Her videoyu izleyen, beğeni veya yorum yapmadığı için görüntüleyenlerin tamamını öğrenmek şimdilik imkansız. Ancak videolarını kimlerin görüntülediğini gösterebildiğini iddia eden üçüncü taraf web siteleri ve uygulamalar söz konusu. Bu tarz uygulama ve web sitelerini güvenlik nedeniyle pek itibar edilmemesi gerekir.

Yine de videolarını kimlerin izlediğin merak ediyorsan küçük bir hileden yararlanabilirsin. Instagram hikayeleri kimin görüntülediğini gösterir. Dolayısıyla bir videoyu yayınladıktan sonra hikaye olarak tekrar paylaştığında izleyenleri görme şansın olur.

Unutma ki burada göreceğin kişiler sadece hikayeni görüntüleyen kişiler olacaktır. Reels sekmesinden veya Keşfet‘ten videonu izleyen, etkileşime girmemiş kişileri görüntülemen yine mümkün olmayacak.

🔍 Daha fazla kişiye ulaşmak için Instagram keşfet sayfasına nasıl çıkılır yazımıza şimdi göz at.

AndroidListe‘den ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, çerçeve ve özel efektler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…