Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!

Telegram sesli mesaj indirme

Popüler mesajlaşma uygulaması sadece yazılı değil, sesli mesaj paylaşmaya da imkan tanır. Telegram bulut tabanlı çalışır ve medyaları indirmene gerek kalmaz. Bu sayede farklı cihazlardan bağlansan bile sohbetlerine kolayca devam edebilirsin.

Sesli mesajlar küçük boyutlu olduğu için otomatik olarak indirilir. Özel bir ayar yapmana gerek kalmaz. Ancak büyük boyutlu olabilecek sesli mesajlar cihazında kaydedilebilir. Bu ses dosyaları bulmak için bir dosya yöneticisinden yardım alabilirsin.

  • Klasöre girdikten sonra Telegram Audio klasörüne gir.
  • Burada varsa .ogg uzantılı ses dosyalarını bulabilirsin.

telegram-sesli-mesaj-indirme

Telegram sesli mesaj indirme bilgisayarda nasıl yapılırsın?

Bilgisayarda Telegram kullanabilir ve sohbetlerine erişebilirsin. Ancak uygulamanın aksine Telegram Web üzerinden aldığın sesli mesajları cihazına doğrudan indirebilirsin. Bunun için şu basit adımları yapman yeterli:

  • Telegram Web uygulamasını tarayıcından aç.
  • Sesli mesaj aldığın sohbetine gir.
  • Sesli mesajına sağ tıkla ve açılan menüden İNDİR seçeneğine dokun.
  • Ses dosyasını İndirilenler klasöründe .ogg uzantılı olarak bulabilirsin.

telegram-sesli-mesaj-indirme

📧 Telegram önbellek temizleme nasıl yapılır yazımızı şimdi incele.

AndroidListe‘den ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram, gizliliğine ve güvenliğine önem veren, kullanımı kolay bir anlık mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin.

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…