Hedeflerine ulaşmanı sağlayacak Android için en iyi 5 alışkanlık takip uygulaması

alışkanlık-takip-uygulaması

Kendini yeniden keşfetmek, bazı alışkanlıklarını tamamen değiştirmek hatta daha iyilerini edinmek mi istiyorsun? Bu konuda seni destekleyecek Android’deki en iyi 5 alışkanlık takip uygulaması için bir liste derledik. Hedeflerine daha hızlı ulaşmak istiyorsan okumaya devam et!

Habit tracker – alışkanlık takip uygulaması

Her insanın birtakım alışkanlıkları vardır. Bunlardan bir kısmı iyi bir kısmı kötü olabilir. Mevcut alışkanlıkların değiştirilmesi kimi zaman kolay olmaz ve desteğe ihtiyaç duyulur.

Android, eski alışkanlıklarını bırakıp daha iyilerini edinmek isteyenler için habit tracker yani alışkanlık takip uygulamalarına sahip. Bu uygulamalar, istenilen hedefe ulaşmak için bir nevi motivasyon kaynağı, çeşitli araçlar, kontrol listeleri ve öneriler sunar.

En iyi 5 alışkanlık takip uygulaması listesi

Hedeflerine en kısa sürede ulaşmanı ve kalıcı alışkanlıklar haline getirmeni sağlayacak en iyi 5 alışkanlık takip uygulamasını listeledik. Bu uygulamaları AndroidOut’tan ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca bu uygulamaları tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Daylio, bir nevi alışkanlık günlüğü.
  • Fabulous Daily Routine Planner ile hayatını yeniden planla ve doğru alışkanlıklar edin.
  • Loop Alışkanlık Takip ile günlük hayatında neler yaptığını gör.
  • Avocation-Alışkanlık Takibi, hedefine ulaştıkça bitkin de büyüyecek.
  • Timecap, alışkanlıklarını değiştirmene yardımcı olacak widgetlar sunuyor.

📹 Video düzenleyip paylaşabileceğin en iyi kısa video uygulamaları listemize de incele!

AndroidOut‘tan ücretsiz APK indir, oyun, uygulama ve tema keşfet, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Günlük - Ruh hali İzleyicisi

    Günlük – Ruh hali İzleyicisi

    Çok amaçlı bir uygulama olan Daylio, bir günlük gibi çalışıyor. Günlük ruh halini, alışkanlıklarını hatta egzersiz düzenini takip etmene imkan tanıyor. Neyi ne kadar sık yaptığını görmeni sağlıyor. Bu sayede değiştirmek istediğin davranışlarını belirleyebilir, kendine yeni etkinlikler planlayabilir ve alışkanlıklarını değiştirebilirsin.

  2. Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous, hedeflerine ulaşmana ve en önemlisi sağlıklı alışkanlıklar kazanmana yardımcı olacak bir motivasyon ve planlama uygulaması. Belirlemiş olduğun hedeflerini gerçekleştirmek için günlük işlerini planlamana yardım ediyor. Hedeflerine ulaşma seviyeni kolayca takip edebilirsin.

  3. Loop Alışkanlık Takip

    Loop Alışkanlık Takip

    Loop Alışkanlık Takip, faydalı ve iyi alışkanlıklar edinmen için sana yardımcı olur. Kitap okumak, egzersiz yapmak gibi kendine günlük hedefler koyabilirsin. Hazırlayacağın çizelgeler ile bunları ne kadar yapıp yapmadığını grafiklerle takip edebilir, başarı skorunu görebilir ve yapman gerekenler için hatırlatmalar alabilirsin.

  4. Avocation - Habit Tracker

    Avocation – Habit Tracker

    Avocation, hedeflerine ulaşmak için bir bitkiyi büyütmen gereken bir uygulama. Planladığın uzun ve kısa dönem hedeflerine ulaştıkça bitkin büyüyüp güçlenecek. Alışkanlık edinme sürecini istatistiklerle takip edebilirsin. Alışkanlık edinimi süreciyle ilgili faydalı yazıları da okuyabilirsin.

  5. Timecap - Limit the time you spend unproductively

    Timecap – Limit the time you spend unproductively

    Birçok faydalı widget sunan Timecap ile öz disiplinini geliştirebilir ve verimliliğini artırabilirsin. Neyi ne kadar süre yaptığını görebilir, alışkanlıklarını yeniden keşfedebilirsin. Kendini değiştirmek ve yeni alışkanlıklar edinmek için hedefler koyabilir, bu hedefleri takip edebilir, ilgili istatistiklere ve raporlara bakabilirsin.