Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.

En iyi Mahjong oyunları

Çin kökenli masa oyunu Mahjong yüzyıllardır Uzak Doğu ülkelerinde oynanıyor. Kimi zaman Çin dominosu diye anılsa da aslında pek dominoyla alakası yok. Günümüze kadar gelen bu oyun ülkelere göre bazı değişiklik gösterse de oyundaki temel amaç taşların eşlerini bulup tahtayı temizlemek. Oyun esasen bir eşleştirme oyunu.

🍬 Candy Crush benzeri en iyi üçlü eşleştirme oyunları listemize göz atabilirsin.

Kültürel bir geçmişi olan bu oyunun onlarca versiyonunu Android’de bulmak mümkün. Seni oyun oyun derdinden gezme derdinden kurtarmak için harika bir liste hazırladık.

En iyi Mahjong oyunları listesi

Android’de keyifle oynayabileceğin en iyi Mahjong oyunlarını sıraladık. Bu oyunları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca bu oyunları tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Mahjong Master, çevrim dışı oynayabileceğin harika bir seçenek.
  • Mahjong Titan ile devasa bir oyun tahtasına eriş.
  • Mahjong Epic ile klasik Mahjong’un yeni versiyonlarını oyna.
  • Mahjong ile oynarken daha keyifli müzikler dinle.
  • Mahjong Solitaire ile iki klasik oyunu birleştir:  Solitaire ve Mahjong.

🧹 Hogwart Legacy benzeri en iyi Android oyunlar listemizi incele, Harry Potter’ı yad et.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Mahjong Master

    Çeşitli stiller ve özelleştirme ögeleri içeren Mahjong Master, arkadaşınla veya tek başına oynayabileceğin bir oyun. Çevrim dışı oynayabileceğin 1700’den fazla seviye içeriyor. Arka planları ve taşları kişiselleştirebilirsin. Oyun sırasında ipuçları veya taşraları tekrar karmasını isteyebilirsin.

  2. Mahjong Titan

    2000’den fazla oyun tahtasıyla Mahjong Titan devasa bir eşleştirme oyunu. Taş setleri kolaylıkla görülebilir ve net grafiklerden oluşuyor. Farklı zorluk seviyelerine sahip herkese hitap ediyor. Her gün yeni ücretsiz oyun tahtası ekleniyor. Biraz reklamlara katlanarak keyifli saatler geçirebilirsin.

  3. Mahjong Solitaire Epic

    Klasik Mahjong’u biraz daha geliştiren Mahjong Epic akıcı bir oynanışa sahip. Oynarken hedefe ulaşmana ne kadar kaldığını gösteriyor. Arka planı ve taş setlerini zevkine göre değiştirebilirsin. Arasından seçim yapabileceğin 1800’den fazla oyun tahtası sunuyor. Düzenli olarak güncelleniyor.

  4. Mahjong

    1000’den fazla oyun tahtası sunan Mahjong, yatay (landscape) modda oynamana imkan tanıyor. Oyunda arka plan, taş setleri gibi birçok ögeyi özelleştirebilmenin yanı sıra ses efektlerini ve arka fon sesini de değiştirebilirsin. Günlük mücadelelerin yanı sıra istatistiklerini de görmeni sağlıyor.

  5. Mahjong Solitaire

    Minimal bir tasarıma sahip Mahjong Solitaire keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Taşları karıştırabilir, ipuçlarına bakabilir, hamleni geri alabilirsin. Taş setlerini değiştirebilir hatta kağıt oyunu Solitaire tarzında oynayabilirsin. Oyunda aldığın başarılarını takip edebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…