Oynaman gereken Hogwarts Legacy benzeri en iyi Android oyunlar

Harry Potter hayranlarının büyük beğenisini toplayan PC ve konsol oyunu Hogwart Legacy’nin şimdilik resmi mobil sürümü yok. Ancak Hogwart Legacy benzeri keyifle oynayabileceğin mobil oyunları Android’de bulman mümkün. En iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Hogwarts Legacy benzeri oyunları

Hogwarts Legacy, Harry Potter dünyasında 1800’lü yıllarda geçen bir açık dünya RPG oyunu. Oyun, Harry Potter kitaplarından da iyi bildiğin Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulundan ilham alıyor. Oyunda bu okula yeni başlayan bir öğrenciyi kontrol etmen gerekiyor.

Harry Potter dünyasını seviyor ve bu tarz maceralardan hoşlanıyorsan Android’de farklı seçenekler bulup oynayabilirsin.

🧙‍♂️ En iyi Harry Potter oyun ve uygulamaları listemizi de incele.

Android’de Hogwarts Legacy benzeri en iyi mobil oyunlar

Mobil cihazlarında oynayabileceğin Howgwarts Legacy’ye alternatif olabilecek en iyi Android oyunlar listeledik. Bu oyunları AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin. Şimdi listemizi kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Harry Potter: Hogwarts Mystery ile sen de bu gizemli ve sihir dolu okula başla.
  • Old School RuneScapef oyununda fantastik bir Orta Çağ dünyasında kendi yolunu bul.
  • Harry Potter: Sihir Uyanıyor’un kartları seni ünlü film serisine ve kitaplara götürecek.
  • Black Desert Mobile’da dövüşerek ve savaşarak fantastik bir dünyayı keşfe çıkacaksın.
  • Genshin Impact ile macera dolu anime dünyasına hızlı bir dalış yap.

🧖‍♂️ Android’de rahatlamanı ve sakinleşmeni sağlayacak en iyi ASMR oyunlar listemize de göz at.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Etkileşimli bir hikaye olan Harry Potter: Hogwarts Mystery ile ünlü Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulundan davet alacak ve bu büyülü dünyaya dalacaksın. Kendi karakterini, evini ve hikayenin nasıl gelişeceğini seçeceksin. Derslere katılarak gizemli büyüleri nasıl yapacağını öğrenecek ve maceralara atılacaksın.

  2. Old School RuneScape

    Old School RuneScape, kendi maceranı seç tarzında MMO bir oyun. İster savaşarak veya görevleri tamamlayarak becerilerini geliştir ister Gielinor’un fantastik Orta Çağ dünyasını keşfet, kendi yoluna kendin karar vereceksin. Maceralarını nasıl yaşayacağın konusunda Hogwarts Legacy gibi sana geniş bir özgürlük tanıyor.

  3. Harry Potter: Sihir Uyanıyor

    Harry Potter: Sihir Uyanıyor, büyücülerin ve cadıların dünyasını kart savaşlarına taşıyor. Hogwarts’ın gizemli dünyasını keşfedecek, kartlar toplayacak ve yeni sihirler öğreneceksin. Kitaplara ve filmlere atıfta bulunan oyunda sürpriz Paskalya yumurtalar, kart animasyonları ile kendini Harry Potter’ın dünyasında hissedeceksin.

  4. Black Desert Mobile

    Üstün göz alıcı grafikleriyle Black Desert Mobile, fantastik bir açık dünyayı keşfetmen gereken bir MMORPG. Animasyonları, detaylı karakter özelleştirme seçenekleri, birçok farklı sınıftan seçebilme, aksiyonu bol sorunsuz dövüş sistemi ve ilgi çekici haritalarıyla elinden saatlerce düşmeyecek.

  5. Genshin Impact

    Hogwart Legacy kadar nefes kesici bir dünyaya sahip, kendine has teması ile açık bir dünyayı keşfetmen gereken Genshin Impact, oldukça iddialı bir macera oyunu. Fantastik macerada cadılar ve büyücüler ama herkes sihir konusunda yetenekli değil. Anime grafikleriyle de görsel bir şölen sunuyor.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …