Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!

Android Marvel oyunları

Marvel, çizgi romanlarından uyarladığı birçok karakteri sinema ve televizyon programlarına aktardı. Nice efsane kahramanlar ve kötü adamlar hafızalara kazınmış durumda. Marvel evreninin bu süper kahramanları ve kötüler artık Android mobil oyunlarda.

Doğa üstü güçlere sahip karakterlerle heyecanlı maceralara dalacağın süper kahraman oyunları var. Oynaman gereken en iyi Marvel oyunlarını senin için listeledik.

En iyi 5 Marvel oyunu

Listemizdeki en iyi 5 Marvel oyununu tamamen ücretsiz olarak AndroidListe’den indirebilirsin. Öncelikle bu oyunları kısaca tanıyalım.

  • Marvel Future Fight’ta, kahramanlarını topla, tüm zorluklara karşı koy.
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası’nda, favori kahramanlarınla arenada esip gürle.
  • Marvel Strike Force: Squad RPG’de iyilerle kötüleri birleştirerek dünyayı koru.
  • Marvel SNAP’te en iyi kartlara sahip olan ve stratejik düşünen kazanır.
  • Marvel Puzzle Quest’te yıkıcı darbeler için en güçlü sembolleri eşleştir.

🎱 Android’deki en iyi bilardo oyunları için listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. MARVEL Future Fight

    Aksiyon RPG türünde olan Marvel Future Fight en çok oynanan Marvel oyunlarından biri. İyi ya da kötü çeşitli Marvel kahramanlarını toplamalı, tüm potansiyellerini ortaya çıkarmalı ve kötü adamlara meydan okumalısın. Üstesinden gelmen gereken birçok zorluk içeren bir hikaye moduna da sahip.

  2. Marvel Contest of Champions

    Oldukça popüler olan Marvel Şampiyonlar Turnuvası, Venom gibi kötü karakterlerle mücadele edebilmek için Kaptan Amerika gibi toplayabildiğin kadar çok kahraman toplaman gereken bir dövüş oyunu. Zevkli ve hızlı oyun mekaniklerinin yanı sıra online multiplayer ve hikaye modu sunuyor.

  3. MARVEL Strike Force

    Yeni oyunlardan biri olan Marvel Strike Force, gacha mekaniğine sahip sıra tabanlı bir RPG. Kötü ve iyi kahramanlardan kendine bir takım oluşturmalı, dünyayı dış tehditlere karşı korumak için güçlerini birleştirmelisin. Yenilmez olmaları için kahramanlarını güçlü silahlar, yeni yetenekler ile donatmalısın.

  4. MARVEL SNAP

    Marvel Snap, heyecanın hiç kesilmediği bir kart oyunu. Marvel kahramanlarından oluşan 12 kartlık kendi desteni oluşturman gerekiyor. Bunun için benzersiz güçlere sahip yeni kartlar toplamalı ve geliştirmelisin. 3 dakikalık hızlı maçlarda rakibinin gözünü korkutmak için gerekirse blöf yap.

  5. Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest, sevdiğin Marvel kahramanlarını bir araya getirmen gereken bir eşleştirme oyunu. Mücadele sırasında rakibine bitirici darbeler vurmak için en güçlü sembolleri eşleştir. Farklı kahramanlar toplayabilir, çeşitli görevleri yerine getirebilir, çevrim içi diğer oyuncularla kapışabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Metroidvania oyunları

Aksiyon ve maceranın bir arada olduğu büyük haritalı oyunları seviyor musun? Yepyeni yerler keşfedeceğin ve güçlü patronlara meydan okuyacağın Metroidvania oyunları tam da aradığın olabilir. Türünün en iyi örneklerinden hazırladığımız listemizi keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi MOBA oyunları

Aksiyonun hiç bitmediği zorlu mücadelelerin olduğu çok oyunculu oyunları seviyor musun? O zaman Android’deki en iyi MOBA oyunları listemiz oldukça ilgini çekecek. Stratejini belirledikten sonra arenaya çıkıp savaşacağın en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…