Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

en-iyi-marvel-oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!

Android Marvel oyunları

Marvel, çizgi romanlarından uyarladığı birçok karakteri sinema ve televizyon programlarına aktardı. Nice efsane kahramanlar ve kötü adamlar hafızalara kazınmış durumda. Marvel evreninin bu süper kahramanları ve kötüler artık Android mobil oyunlarda.

Doğa üstü güçlere sahip karakterlerle heyecanlı maceralara dalacağın süper kahraman oyunları var. Oynaman gereken en iyi Marvel oyunlarını senin için listeledik.

En iyi 5 Marvel oyunu

Listemizdeki en iyi 5 Marvel oyununu tamamen ücretsiz olarak AndroidListe’den indirebilirsin. Öncelikle bu oyunları kısaca tanıyalım.

  • Marvel Future Fight’ta, kahramanlarını topla, tüm zorluklara karşı koy.
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası’nda, favori kahramanlarınla arenada esip gürle.
  • Marvel Strike Force: Squad RPG’de iyilerle kötüleri birleştirerek dünyayı koru.
  • Marvel SNAP’te en iyi kartlara sahip olan ve stratejik düşünen kazanır.
  • Marvel Puzzle Quest’te yıkıcı darbeler için en güçlü sembolleri eşleştir.

🎱 Android’deki en iyi bilardo oyunları için listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. MARVEL Future Fight

    MARVEL Future Fight

    Aksiyon RPG türünde olan Marvel Future Fight en çok oynanan Marvel oyunlarından biri. İyi ya da kötü çeşitli Marvel kahramanlarını toplamalı, tüm potansiyellerini ortaya çıkarmalı ve kötü adamlara meydan okumalısın. Üstesinden gelmen gereken birçok zorluk içeren bir hikaye moduna da sahip.

  2. Marvel Contest of Champions

    Marvel Contest of Champions

    Oldukça popüler olan Marvel Şampiyonlar Turnuvası, Venom gibi kötü karakterlerle mücadele edebilmek için Kaptan Amerika gibi toplayabildiğin kadar çok kahraman toplaman gereken bir dövüş oyunu. Zevkli ve hızlı oyun mekaniklerinin yanı sıra online multiplayer ve hikaye modu sunuyor.

  3. MARVEL Strike Force

    MARVEL Strike Force

    Yeni oyunlardan biri olan Marvel Strike Force, gacha mekaniğine sahip sıra tabanlı bir RPG. Kötü ve iyi kahramanlardan kendine bir takım oluşturmalı, dünyayı dış tehditlere karşı korumak için güçlerini birleştirmelisin. Yenilmez olmaları için kahramanlarını güçlü silahlar, yeni yetenekler ile donatmalısın.

  4. MARVEL SNAP

    MARVEL SNAP

    Marvel Snap, heyecanın hiç kesilmediği bir kart oyunu. Marvel kahramanlarından oluşan 12 kartlık kendi desteni oluşturman gerekiyor. Bunun için benzersiz güçlere sahip yeni kartlar toplamalı ve geliştirmelisin. 3 dakikalık hızlı maçlarda rakibinin gözünü korkutmak için gerekirse blöf yap.

  5. Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest, sevdiğin Marvel kahramanlarını bir araya getirmen gereken bir eşleştirme oyunu. Mücadele sırasında rakibine bitirici darbeler vurmak için en güçlü sembolleri eşleştir. Farklı kahramanlar toplayabilir, çeşitli görevleri yerine getirebilir, çevrim içi diğer oyuncularla kapışabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …