Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

bilardo-oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Android bilardo oyunları

Birçok kişinin severek oynadığı ve izlediği bilardo, mobil cihazların vazgeçilmez oyunlarından. Android için geliştirilen ilk spor oyunlarından sayılabilecek bilardo, günümüzde de hala sevilerek oynanıyor.

Mobil cihazlarında gerçekten bir masada olduğunu, isteka tuttuğunu hissedeceğin ve ince görüp bantları hesaplayacağın kaliteli bilardo oyunları bulabilirsin. Bu türün en iyilerinden bir liste hazırladık.

En iyi 5 bilardo oyunu

Android cihazlarında oynayabileceğin en iyi 5 bilardo oyunu listemizdeki oyunları AndroidListe’den tamamen ücretsiz olarak indirebilirsin. Bu oyunları kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • 8 Ball Pool, en çok oynanan bilardo oyunu.
  • Pooking Bilardo Şehir, klasik masaların dışında alternatif masalar sunuyor.
  • Infinity 8 Ball Bilardo Kralı, en iyi vuruşu kolayca yapmana imkan tanıyor.
  • 8 Ball Clash ile bilardo ligine katıl ve şampiyon ol!
  • Bilardo – İnternetsiz, çevrim dışı oynayabileceğin iyi bir alternatif.

🥷 En iyi Metroidvania oyunlarını şimdi keşfet.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. 8 Ball Pool

    8 Ball Pool

    8 Ball Pool, büyük bir oyuncu kitlesine sahip mobil bilardo oyunu. Harika oyun fiziği, grafikleri ve mekaniği ile bilardo tutkunlarını tatmin edecek türden. Sayısız etkinlik ve turnuvaya katılabilir, 1’e 1 maçlarda tüm dünyadan oyunculara meydan okuyabilir veya Facebook arkadaşlarınla kapışabilirsin.

  2. Bilardo Şehir

    Bilardo Şehir

    Eski flash oyunları anımsatan Pooking Bilardo Şehir, tek kişilik oyun moduyla oldukça popüler. Oyun, klasik bilardo masalarının ötesine geçen ilginç şekilli masalarıyla öne çıkıyor. Oyunun seviye sistemi ayrı bir zorluk ve heyecan katıyor. Reklamlar olsa da ücretsiz olarak oynanabilecek en iyi alternatiflerden biri.

  3. Infinity 8 Ball

    Infinity 8 Ball

    Çevrim içi olarak 8 top oynayabileceğin Infinity 8 Ball Bilardo Kralı, gerçekten bilardo oynadığını hissettiren bir fiziğe sahip. Hassas kontrollere sahip olan oyun, daha iyi vuruşlar yapabilmen için ipuçları sunuyor. Özel etkinliklere ve oyunlara katılabilir, küresel sıralamada yükselebilirsin.

  4. 8 Ball Clash: Billiard Classic

    8 Ball Clash: Billiard Classic

    8 Ball Clash, gerçekçi bir bilardo simülasyonu. Farklı top ve masa seçenekleri sunar. Facebook’tan arkadaşlarına veya dünyadan diğer oyunculara meydan okuyabilir, bilardo ligine katılabilir, dünya sıralamasında iyi yerlere gelebilirsin. Diğer bilardo tutkunları ile iletişime geçebilirsin.

  5. 8 Ball Billiards Offline Pool

    8 Ball Billiards Offline Pool

    Bilardo – İnternetsiz, tek başına, yapay zekaya karşı oyunlar oynayabileceğin, kendini 8 topta geliştirebileceğin eğlenceli bir oyun. Turnuvalara katılabilir, kulübe katılarak antrenmanlar yapabilir ve 8 topta ustalaşabilirsin. Çip kazandıkça yeni ekipmanlar alabilir ve daha başarılı olabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …