WhatsApp anonim mesaj gönderme nasıl yapılır?

whatsapp-anonim-mesaj-gönderme

Kim olduğunu belli etmeden WhatsApp’tan mesaj atmak mümkün mü? WhatsApp anonim mesaj gönderme seçeneğini sunuyor mu? Telefon numaranı kullanarak kaydolmana rağmen isimsiz olarak mesaj atmak için deneyebileceğin yollar detaylarıyla bu rehberde. Keşfetmek için okumaya devam et!

WhatsApp isimsiz mesaj gönderme

Popüler mesajatar WhatsApp, anonim mesaj göndermenin sağlayan bir özelliğe sahip değil. Uygulamanın resmi sürümünde böyle bir seçenek şimdilik bulunmuyor. Kullanıcılarının gizliliğine önem veren uygulama, kimliğini gizleyerek isimsiz bir şekilde başkalarına mesaj göndermene izin vermiyor. Spam mesajları önlemek adına sıkı kurallar uyguluyor.

Uygulamaya kayıt sırasında telefon numarası gerektiğinden numaranı gizlemen ve anonim bir şekilde mesaj atman mümkün gözükmese de deneyebileceğin alternatif yollar var.

👻 WhatsApp’ta numara gizleme nasıl yapılır yazımızda daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.

WhatsApp anonim mesaj atma yöntemleri

Bahsedeceğimiz yöntemlerden bazıları bölgesel sınırlamalardan dolayı düzgün çalışmayabilir veya işe yaramayabilir. Ayrıca üçüncü taraf uygulamalara ve hizmetlere ihtiyaç duyabilirsin. Dikkat etmen gereken diğer bir nokta da profilinde kim olduğunu ortaya çıkaracak bilgiler paylaşmamak.

Yine de anonim olarak mesaj atmak istiyorsan aşağıda yöntemleri deneyebilirsin:

1. İkinci bir sanal numara edinmek

En bilindik yöntem, ikinci bir sanal telefon numarası edinmek. Bunun kısaca şu adımları izle:

  • Numero eSIM gibi bir uygulama kullanarak sanal telefon numaranı edin.
  • Bu numara ile WhatsApp’a kaydol.
  • Doğrulama SMS’ini ilgili alana gir.
  • Profilini oluşturup mesaj göndermeye başla.

2. Sabit hat numarası kullanmak

WhatsApp’a sabit hatlı bir telefon numarasını kullanarak kaydolabilir ve yeni bir hesap oluşturabilirsin. Bunun için şu adımlar izle:

  • Kayıt sırasında cep telefonu numaran yerine sabit hat telefon numarasını gir.
  • Doğrulama SMS’i alamadığın için hata mesajının gelmesini bekle.
  • Doğrulama için SMS yerine Beni Arayın seçeneğine tıkla.
  • Sabit hattın aranacak ve doğrulama kodu söylenecek.
  • İlgili alana bu kodu yazarak doğrulama işlemini tamamla ve mesajlaşmaya başla.

☎️ WhatsApp doğrulama kodu olmadan nasıl etkinleştirilir yazımızı okuyarak daha detaylı bilgi edinebilirsin.

3. Yeni bir telefon numarası almak

Cihazın çift SIM kartı destekliyorsa ikinci bir mobil hat alıp kullanmaya başlamak iyi bir çözüm olabilir. Bunun için şu adımları izle.

  • Yeni SIM kartını telefonuna tak.
  • Yeni cep telefonu numaran ile WhatsApp’a kaydol.
  • Bu numarayı kimseyle paylaşmadığın sürece kimliğin gizli kalabilir ve anonim olarak mesaj paylaşabilirsin.

📲 Tek telefonda iki WhatsApp hesabı nasıl kullanılır yazımız okuyarak detaylı bilgi alabilirsin.

Son olarak telefon numaranı gizleyemesen bile son görülme, çevrimiçi profil fotoğrafı, hakkımda ve durum bilgilerini gizleyebilirsin. Bunun için WhatsApp > Ayarlar > Gizlilik yolunu izle ve ilgili tüm seçenekleri Hiç Kimse olarak işaretle. Bu bir nebze olsun sana anonimlik kazandıracak.

whatsapp-anonim-mesaj-gönderme

📍 WhatsApp mesaj sabitleme nasıl yapılır yazımızı da inceleyebilirsin.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Numero eSIM - International Virtual Phone Numbers

    Numero eSIM – International Virtual Phone Numbers

    Numero ile ikinci bir hat yani sanal telefon numarası edinebilir, uluslararası arama yapabilir, mobil internet hizmetlerinden yararlanabilirsin. SMS doğrulama gerektiren uygulamalar için kullanabilir, iş ve kişisel numaranı ayırabilir hatta kendine bir müşteri hizmetleri numarası oluşturabilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…