TikTok’ta kendi seslerini nasıl yapabilirsin?

tiktokta-kendi-seslerini-nasıl-yapabilirsin

Dikkat ettin mi? Viral olan birçok videoda içerik üreticiler kendi seslerini kullanıyor. Bunu sen de yapabilirsin. Çünkü Tiktok ses yapma konusunda sana yardımcı olacak araçlara sahip. Başka bir uygulama kullanmadan kendi seslerini nasıl oluşturacağını öğrenmek için hemen oku!

 

TikTok ses yapma

Her ne kadar videolar viral olsa da kimi zaman videolarda kullanılan sesler, melodiler veya müzikler daha kalıcı olabiliyor. TikTok ses indirme zor olmasa da videolarını daha renkli hale getirmek için kendi seslerini yapabilirsin.

TikTok, ses düzenleme konusunda da birçok seçenek sunuyor. Kendi müziklerini yapıp videolarına ekleyebilirsin. Böylelikle içeriklerinin daha dikkat çekici ve benzersiz olacağı da aşikar.

 

TikTok ses oluşturma adımları

Popüler uygulamada nasıl kendi seslerini oluşturacağına adım adım bakalım. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygula:

1. Uygulamayı aç ve yeni bir video kaydetmek için ortadaki + düğmesine tıkla.

tiktok-ses-yapma

2. Ortadaki kırmızı düğmeye basılı tutarak videoyu yani sesini kaydet.

tiktok-ses-yapma

3. Sağ taraftaki kırmızı onay düğmesine tıkla.

tiktok-ses-yapma

4. Açılan pencereden sesini düzenleyebilirsin. Burada filtreler, ses düzenleme, gürültü azaltıcı gibi birçok seçenek bulabilirsin. Dilediğini kullan. Sonraki düğmesine tıkla.

tiktok-ses-yapma

5. Gönderini özel video olarak paylaşacaksın böylelikle oluşturduğun sesi diğer videolarında da kullanabilirsin. Bunun için “Bu videoyu kimler izleyebilir?” seçeneğini Sadece Ben olarak işaretle.

tiktok-ses-yapma

6. Yayınla düğmesine dokunarak kayıt işlemini tamamla.

tiktok-ses-yapma

7. Videonun yüklenmesi tamamlandıktan sonra sağ alt köşedeki Profil düğmesine dokunarak profiline git.

tiktok-ses-yapma

8. Üst menüde yer alan kilit simgesine dokun.

tiktok-ses-oluşturma

9. Az önce paylaştığın özel videoyu bulup tıkla. Sağ köşede yer alan ses kaydı simgesine dokun.

tiktok-ses-oluşturma

10. Sağ üst köşedeki kalem simgesine tıklayarak bu sesin ismini düzenle ve Kaydet düğmesine bas.

tiktok-ses-oluşturma

11. Şimdi bu sesi Favorilere Ekle düğmesini kullanarak kütüphanene ekle. Artık senin de kendi yaptığın orijinal bir sesin var.

tiktok-ses-oluşturma

 

🧑‍🎤 Seslendirme ile TikTok videoları nasıl yapılır bilmiyorsan blog yazımızı inceleyebilirsin.

 

TikTok’a kendi sesini ekleme

Kendi yaptığın sesi, Profil sayfanda Favori Sesler bölümünde bulabilirsin. Bu sesi kullanmak istediğinde sese tıkladıktan sonra Bu Sesi Kullan düğmesine dokun. Bu ses otomatik olarak yeni çekeceğin videoya ses olarak eklenecek.

tiktoka-kendi-sesini-ekleme

Bir videoda kendi oluşturduğun sesi kullanmak istersen + simgesine dokunduktan sonra üstteki Ses Ekle seçeneğine tıkla. Favoriler sekmesinde kendi sesine dokunduktan sonra kırmızı onay düğmesine bas.

tiktoka-kendi-sesini-ekleme

 

➿ Diğer içerik üreticilerle iş birliği yaparak daha fazla kişiye ulaşmak istersen TikTok düet nasıl yapılır blog yazımızı şimdi incele.

 

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphaneye erişip ilginç videolar düzenleyebilir ve akışında izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilirsin. Videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …