Seslendirme ile TikTok videoları nasıl yapılır?

tiktok-seslendirme

Popüler sosyal ağda videolar çekip paylaşmayı seviyorsan kendi sesini eklemeye hazır mısın? Seslendirme ile TikTok videoları yapabilirsin. TikTok seslendirme için seçeneklere sahip. Videolarını daha eğlenceli ve viral hale getirecek bu özelliği keşfetmek için okumaya devam et!

TikTok seslendirme ile viral videolar

Videoları izlerken birbirinden güzel anlatımları veya dublajları görünce imreniyor musun? TikTok seslendirme için zengin bir arşiv sunmakla birlikte kendi sesini kaydedip videolarına eklemene de imkan tanıyor.

Farklı uygulamalar kullanarak videolarına ses eklemen mümkün ama bu biraz zaman alıcı olabilir. Bunun yerine TikTok’un dahili seslendirme aracını kolaylıkla kullanabilirsin. Üstelik üçüncü taraf bir uygulamaya da ihtiyacın kalmaz.

Uygulamanın Sesler > Keşfet bölümüne girerek daha önce yapılmış hazır seslendirmeler bulabilir ve bunları kendi videolarına ekleyebilirsin. Tabii ki baştan yeni bir seslendirme oluşturup videona eklemen de mümkün.

TikTik seslendirme nasıl yapılır?

Daha önce TikTok video filigran kaldırma nasıl yapılır değinmiştik. Şimdi seslendirme ile videoları nasıl yapıp paylaşacağını adım adım anlatalım:

1. TikTok uygulamasını aç. Yeni bir video oluşturmak için + simgesine dokun.

tiktok-seslendirme

2. Ortadaki kayıt düğmesine basarak yeni bir video çekebilir veya sağ taraftaki Yükle düğmesine dokunup galerinden var olan videolardan birini seçebilirsin.

tiktok-seslendirme

3. Video otomatik olarak yüklenecek. Seslendirme eklemek için Ses Düzenleme düğmesine tıkla. Sağ taraftaki menü seçeneklerinin en altında yer alır, görmek için menüyü yukarı kaydırman gerekebilir.

tiktok-seslendirme

4. Sol tarafta bulunan mikrofon şeklindeki Kaydet düğmesine tıkla. Konuşmaya başla, konuşman bittiğinde kırmızı düğmeye durdurmak için tıkla.

tiktok-seslendirme

5. Sağ tarafta yer alan ses değiştirme efektlerini kullanabilirsin. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra sağ üst köşedeki Kaydet düğmesine dokun.

6. Ekranın üst kısımdan yer alan Ses Ekle düğmesine dokunarak müzik de ekleyebilirsin. Videonun artık hazır olduğunu düşünüyorsan Sonraki düğmesine tıkla.

tiktok-seslendirme

7. Her zaman yaptığın gibi videonla ilgili açıklamaları yaz. Yayınla düğmesine dokunarak videonu paylaş. Hepsi bu kadar.

tiktok-seslendirme

🤳 Cihazının hafızası çok dolu ise uygulama indirmeden TikTok nasıl kullanılır yazımızı okuyarak viral videolara şimdi göz at!

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphaneye erişip ilginç videolar düzenleyebilir ve akışında izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilirsin. Videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…