WhatsApp Emoji Renkleri Nasıl Değiştirilir?

emoji-renkleri

Emojilerle kendini ifade etmeyi seviyor ama sabit renklerinden de sıkıldın mı? Artık WhatsApp’ta emoji renkleri değiştirilebiliyor. Durumlar için geliştirilen yeni özellik, bu sarı ifadelerin renklerini değiştirmeni sağlıyor. Nasıl yapılır keşfetmek için hemen okumaya başla!

WhatsApp Emoji Renkleri Değişiyor

Popüler mesajlaşma uygulaması, WhatsApp mesajlarına emojilerle tepki verme gibi eğlenceli yeni özellikler duyurmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Durum’da emoji renklerini değiştirme. Meşhur sarı renkli emojileri dilediğin renkte paylaşabilirsin.

WhatsApp, daha önce mesajlaşma kısmında yaptığı değişiklikle bazı emojilerin ten rengini değiştirmene imkan tanımıştı. Son güncellemeyle birlikte Durum için de söz konusu.

Maalesef şimdilik tüm kullanıcılarda veya cihazlarda tam olarak çalışmayabilir. Sende çalışıp çalışmadığını aşağıda bahsedeceğimizi adımları uygulayarak görebilirsin.

WhatsApp Emoji Renkleri Sohbette Nasıl Değiştirilir?

Sohbet esnasında emoji rengini değiştirme halihazırda kullanılan ve herkese açık bir özellik. Burada emojinin ten renginde değişiklik yapabilirsin. Her emojide kullanmak mümkün değil ancak birçok seçenek bulunuyor. Nasıl yapıldığını hatırlayalım.

1- WhatsApp’ta sohbet ederken mesaj yazdığın bölümün solundaki emoji simgesine dokun.

emoji-renkleri

2- Açılan ekrandan gülen yüz simgesine dokunarak kütüphaneye gir.

emoji-renkleri

3- Eğer bir emojinin sağ alt köşesi işaretliyse bu renk seçeneği olduğu anlamına gelir. Dilediğine parmağını basılı tutarak bu seçeneklerin açılmasını sağlayabilirsin.

emoji-renkleri

4- Menüden istediğin ten renkli emojiyi seçip yolla.

emoji-renkleri

WhatsApp Emoji Renkleri Durum’da Nasıl Değiştirilir?

Şimdi yeni gelen özelliğe bakalım. Durum paylaşırken emojilerinin rengini de özelleştirebilirsin. Ruh haline göre dilediğin rengi seçebilirsin. Bunun için tek yapman gereken şu adımları izlemek:

1- Uygulamayı açıp Durum sekmesine tıkla.

2- Her zaman yaptığın gibi yeni bir Durum paylaşacağız. Profil resmine veya sağ alt köşedeki kamera simgesine tıkla.

emoji-renkleri

3- Yeni bir fotoğraf çek veya galerinde var olan bir tanesini seç.

emoji-renkleri

4- Seçim veya çekim sonrası üstte beliren gülen yüz simgesine dokun.

emoji-renkleri

5- Emoji sekmesini tıkla.

emoji-renkleri

6- Dilediğin emojiyi seç.

emoji-renkleri

7- Seçtiğin emojiye parmağını basılı tuttuğunda sağ tarafta bir renk çubuğu belirecek. Buradan dilediğin rengi seçerek emojinin rengini değiştirebilirsin.

emoji-renkleri

Hepsi bu kadar. Artık kolayca emoji renklerini değiştirebilirsin. Bir diğer yeni özellik olan Android ve iOS arasında WhatsApp sohbet geçmişini aktarma ile ilgili blog yazımızı mutlaka oku! İleride bir gün telefonunu değiştirmen gerekebilir.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Arkadaşlarınla sesli mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…