En İyi Platform Oyunlarını Şimdi Android’de Ücretsiz Oyna!

en-iyi-platform-oyunları

Bir döneme damga vuran 2B, pikselli, zıplamalı, vurdulu kırdılı oyunlar geri döndü. En iyi platform oyunları bugün AndroidListe’de. Yeni nesil en güzel platform oyunlarından harika bir liste hazırladık. Bu şahane Android oyunları keşfetmek ve oynamak için hemen okumaya başla!

En İyi Platform Oyunları

Bilgisayarların ilk yaygınlaştığı dönemde adından sıkça söz ettiren oyunlar vardı. Bugüne kıyasla oldukça basit grafiklere sahip, birçok engeli aşman, düşmanı yenmen ve seviyeleri geçmen gereken platform oyunları çok popülerdi. Süper Mario, en iyi örneklerinden bir tanesi.

Android cihazlar artık daha güçlü olsa da minimal tasarımlara, pikselli grafiklere sahip oyunlar hala revaçta. Genç kuşağında yakından tanıması için Android versiyonları da çıkan eski platform oyunlarının yanı sıra yenileri de çıkmaya devam ediyor.

En İyi Platform Oyunları Listesini Keşfet

Bu türün günümüzdeki en popüler oyunlarından bir liste hazırladık. Bu tür oyunları seviyorsan bahsedeceğimiz oyunlar da ilgini çekecek.

Listemize en iyi mobil platform oyunlardan biri olan Dan The Man ile başlıyoruz. Bir kılıç ustası olacağın Swordigo ile devam ediyoruz. Ninja Arashi’de bir ninja olup kötülere meydan okuyacaksın. Rayman Adventures, sana yeni maceraların kapısını aralıyor. Oddmar ile bir Viking köyüne gideceksin.

En iyi platform oyunları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Android’inde oynayabileceğin ücretsiz en iyi arcade oyunlar listemizi de incele.

AndroidListe‘den oyun ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Dan The Man

    Dan The Man

    Dan The Man önüne geleni pataklaman (beat-em-up) gereken bir dövüş oyunu. Ortalığı kasıp kavuran bir suç örgütünü ortadan kaldırmalısın. Bunun için zıplamak ve kaymanın dışında dövüş yeteneklerini, silahları kullanmalı, kombolar yapmalı, geliştirmelerin ve yeni karakterlerin kilidini açmalısın. Arkadaşınla birlikte online mücadele edebilir, bölüm sonu canavarlarının üstesinden gelebilirsin.

  2. Swordigo

    Swordigo

    Swordigo’da yetenekli bir kılıç ustası olacaksın. Düşmanlarını yenmen gereken macerada birçok silah toplayacak, büyü yeteneklerini geliştireceksin. Patlayıcılardan yararlanacak ve düşmanlarını yok etmek için keskin reflekslerini kullanacaksın. Yana kaydırmalı bu platform oyununda kontrolleri istediğin gibi özelleştirebilirsin.

  3. Ninja Arashi

    Ninja Arashi

    RPG karışımı içeren platform oyunu Ninja Arashi’de kötülüğün temsilcisi Orochi’nin elinden oğlunu kurtarmak için elinde gelen her şeyi yapması gereken bir ninjayı kontrol edeceksin. Oldukça zorlu engellere ve tuzaklara sahip. Düşmanlarını yenmen hiç de sandığın kadar olmayacak. Kılıcını ve diğer silahlarını ustaca kullanmalı, ilerlemek için bulmacaları çözmelisin.

  4. Rayman Adventures

    Rayman Adventures

    Rayman Adventures ile maceradan maceraya koşacaksın. Büyülü dünyaların kapılarını aralayacak, zafere ulaşmak için olağanüstü topları (Incrediball) toplayacaksın. Macerada oynayabileceğin farklı karakterler mevcut. Gezdiğin yerlerdeki sırları da ortaya çıkarmalısın. Oldukça renkli bir görsel tasarımın yanı sıra olağanüstü toplarınla müzik de yapabilirsin.

  5. Oddmar

    Oddmar

    Oddmar, seni büyülü bir Viking köyüne götürecek. Kendini köylülere ispatlamalı ve köyünü tehlikelerden korumalı. Bunun için çıktığı tehlikelerle dolu bir yolculukta asker arkadaşlarının saygısını kazanmalı ve cesaretini göstermesi için ona yardım etmelisin. Her seviyede platformları geçmeli, çok sayıda düşmanı yenmeli ve küçük bulmacaları çözmelisin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…