En İyi Zaman Yönetimi ve Verimlilik Uygulamaları Şimdi Android’de

en-iyi-zaman-yönetimi-uygulamaları

Planlı çalışmayı ve zamanını dolu dolu geçirmeyi seviyor musun? En iyi zaman yönetimi ve verimlilik uygulamaları ile teknolojik destek alıp hayatını kolaylaştır. Günlük ve çalışma hayatını düzene sokacak en iyi uygulamalar AndroidListe’de, keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi Zaman Yönetimi Uygulamaları ile Verimliliğini Artır

Günümüzde zamanı iyi değerlendirmek çok önemli. Yapılacakları, görevleri unutmamak ve ödevleri zamanında teslim etmek ister günlük hayatın ister iş veya okul hayatın olsun sana hep artı katacaktır. Zaman yönetimi başta olmak üzere verimliliğini artırmanda Android sana yardımcı olabilir.

Zamanını iyi yöneterek derslerine daha iyi çalışabilir, projene daha iyi odaklanabilir, kendine zaman ayırabilirsin. Planlı yaşamak bir nebze olsun üzerindeki yükü alacaktır. Verimlilik uygulamaları ile mobil teknolojinin sana sunduğu desteklere bakalım.

En İyi Zaman Yönetimi ve Verimlilik Uygulamaları Listesi

Oldukça kullanışlı olan 5 Android uygulamadan yeni bir liste hazırladık. Yapılacaklar listesi, zaman takipçileri, takvimler ve yapışkan notlar içeren bu uygulamalar neler?

Focus To-Do, Pomodoro tekniği kullanarak işine odaklanmanı sağlıyor. Microsoft To Do, yapacaklarını hatırlatıyor. Remember Milk, yapacaklarını unutmamanı ve başkalarına da görev vermeni sağlıyor. Toggl, çalışma süreni takip ediyor. aTimeLogger ile neye ne kadar zaman harcadığını öğrenebilirsin.

En iyi zaman yönetimi ve verimlilik uygulamaları hakkındaki detayları aşağıda bulabilirsin. Kullanman gereken en iyi hatırlatma uygulamaları listemize de göz at.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Focus To-Do: Pomodoro Timer & Tasks List Organizer

    Focus To-Do: Pomodoro Timer & Tasks List Organizer

    Focus To-Do, Pomodoro tekniğini kullanarak zamanını yönetmeni ve işine odaklanmanı sağlıyor. Yapılacaklar listesi oluşturmanı ve unutmamanı sağlıyor. Görevlerini tanımlayabilir ve hatırlatıcılar düzenleyebilirsin. Çalışma süreni grafikler üzerinden kontrol edebilirsin.

  2. Microsoft To-Do

    Microsoft To-Do

    Microsoft To Do, günlük işlerini planlamanı, yapılacaklar listesi oluşturmanı sağlıyor. Farklı renkte listeler oluşturabilir, anımsatıcılar ayarlayabilir, cihazlarınla eşitleyebilirsin. Görevlere notlar ve dosyalar ekleyebilir, bunları arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  3. Remember The Milk

    Remember The Milk

    Remember Milk, yapman gereken işleri bir düzene sokarak planlamanı sağlayan bir araç. Yapılacakları not alabilir, hatırlatıcılar kurabilirsin. Görev paylaşımı yapabilir, durumunu kontrol edebilirsin. Tüm cihazlarınla senkronize edebilir, farklı uygulamalara entegre edebilirsin.

  4. Toggl: Work Hours & Timesheet Time Tracker

    Toggl: Work Hours & Timesheet Time Tracker

    Toggl, bir iş veya proje üzerinde ne kadar zaman harcadığını, çalışma süreni takip etmene yarayan bir araç. Tek dokunuşla zaman takibine başlayabilir, harcanan süreyi grafikler halinde raporlayabilirsin. Takviminle eşitleyebilir, görevleri özelleştirebilir ve bildirimler ayarlayabilirsin.

  5. aTimeLogger - Time Tracker

    aTimeLogger – Time Tracker

    aTimeLogger, günlük işlerinde geçirdiğin süreyi hesaplamana ve takip etmene yarayan bir araç. Neye ne kadar zaman harcadığını görebilirsin. İşe, temizliğe, eğlenceye, ders çalışmaya veya televizyon izlemeye ne kadar zaman harcadığını öğrenebilir, raporlar alabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…