Minecraft Benzeri Oyunlar: Oynaman Gereken En İyi 5 Ücretsiz Alternatif

minecraft-benzeri-oyunlar

Yaratıcılığını kullanabileceğin oyunları seviyor musun? Hayatta kalma gibi farklı görevler de olsun istersen oynaman gereken Minecraft benzeri oyunlar bugün AndroidListe’de. Ücretsiz olarak oynayabileceğin pikselli dünyanın en iyi Android oyunlarını keşfetmek için hemen oku!

Oynaman Gereken Minecraft Benzeri Oyunlar

Minecraft, oyun dünyasında çığır aşan ve çok popüler bir oyun. Mobil sürümüyle birlikte her yerden oynamak mümkün. Sandbox (kumhavuzu) türü oyunların en iyisi denilebilecek oyun, ücretli ancak ücretsiz alternatifler elbette var.

Minecraft, kendi blok dünyanı oluştururken yaratıcılığını kullanman konusunda seni zorluyor. Hayatta kalma mücadelesi ise aksiyonu hissetmeni sağlıyor. Piksellerden yapılmış açık bir dünyada yeni binalar, barınaklar, şehirler inşa etmeli, canavarlara ve diğer oyunculara meydan okumalısın.

En İyi Minecraft Benzeri Oyunlar

Pikselli grafiklerden yapılmış oyunları seviyor, yaratıcılığını göstermeyi seviyor biraz da maceraperest bir yanın varsa ücretsiz Minecraft benzeri oyunları da deneyebilirsin. Mobil oyun dünyasında oldukça başarılı olmuş ve en sevilen 5 alternatife bakalım.

Listemize popüler oyun Craftsman: Building Craft ile başlıyoruz. Ünlü anıtları dahi inşa edebileceğin Block Craft 3D ile devam ediyoruz. Lokicraft’ta dev örümceklere kafa tut. Minicraft 2020 ile hayalindeki dünyayı inşa et. World Building Craft’ta bloklara gönlünce hükmet.

Minecraft benzeri oyunlar listemizi inceledikten sonra arkadaşlarınla oynayabileceğin en iyi bulmaca oyunlarına da bak.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Craftsman: Building Craft

    Craftsman: Building Craft

    Craftsman: Building Craft, kübik bir dünyayı daha da ilginç hale getirmek için farklı yapılar inşa edeceğin Minecraft tarzında bir oyun. Arkadaşlarınla veya tek başına modern evler, binalar, kaleler, köprüler ve anıtlar inşa edebilir ve hayal gücüne göre özelleştirebilirsin.

  2. Block Craft 3D: Ücretsiz Sim

    Block Craft 3D: Ücretsiz Sim

    Block Craft 3D’de üç boyutlu blokları kullanarak sanal bir şehir inşa etmeli ve yaratıcılığını kullanarak büyütmelisin. Eyfel Kulesi gibi dünyaca ünlü binaları yeniden inşa edebilirsin. Bir evcil hayvan sahiplenebilir, arkadaşlarının inşa ettiği şehirleri gezebilirsin. Hatta inşa ettiklerini satabilirsin!

  3. LokiCraft

    LokiCraft

    Lokicraft, macera sırasında bulduğun kaynaklardan büyük bir dünya inşa etmek için hayal gücünü kullanman gereken bir arcade oyun. Gece çıkan tehlikeli yaratıklarından korunmak için silahlar ve barınaklar inşa et. Bunun için keşfe çık, eşyalar topla ve hayatta kalmak için mücadele et.

  4. Minicraft 2020

    Minicraft 2020

    Minicraft 2020, köyler, kentler, kaleler ve enteresan binalar inşa edebileceğin bir kumhavuzu oyunu. Daha mükemmel sonuçlar için arkadaşlarınla birlikte oynayabilirsin. Çeşitli hayvanlar besleyebilir hatta balık avına dahi çıkabilirsin. Gizemli bir piksel dünyasını keşfetmeye hazır mısın?

  5. World Craft Building

    World Craft Building

    World Building Craft, hayal ettiğin ne varsa inşa edebileceğin bir sandbox simülatör. Rastgele oluşturulmuş dünyaları keşfedebilir, sınırsız kaynaklara erişebilirsin. Basit evlerden devasa binalara dilediğini inşa edebilirsin. Uçmak da dahil olmak üzere pek çok eylemi özgürce gerçekleştirebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…