En İyi Ücretsiz YouTube Video Düzenleme Uygulamaları

youtube-video-düzenleme-uygulamaları

Videolar çekip paylaşmaktan keyif mi alıyorsun? Daha fazla izlenmek ister misin? En iyi ücretsiz YouTube video düzenleme uygulamaları ile çekimlerini baştan yarat, sihirli dokunuşlar ekle. Videolarını şahesere dönüştürecek en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

YouTube Video Düzenleme Uygulamaları

Çektiğin videoları YouTube’da paylaşmadan önce düzenlemek için illaki bir bilgisayara ihtiyacın yok. Tabletin veya telefonun ile de başarılı düzenlemeler yapmak ve benzersiz videolar oluşturmak gayet mümkün.

Mobil cihazlar artık yeterince güçlü. Hatta mobil uygulamalar daha pratik ve hızlı çözümler sunuyor. Elbette çok profesyonel çözümler için bilgisayar programları daha başarılı ama YouTube video düzenleyiciler de yabana atılacak türden değil.

En İyi YouTube Video Düzenleme Uygulamaları Hem de Ücretsiz!

Bugün ücretsiz olarak kullanabileceğin, birçok efekt ve düzenleme aracı bulabileceğin en iyi Android uygulamaları listeledik. Kullanımı kolay bu video düzenleyiciler, hızlı çözümler sunuyor.

Vlogcuların en sık kullandığı KineMaster ile listemize başlıyoruz. Videolarına profesyonel bir dokunuş katacak PowerDirector listemizde.

YouTube’un kendisi YouTube Studio ile mobil kullanıcılara ücretsiz bir düzenleme aracı sunuyor. Video Maker for YouTube, ile hızlı bir şekilde yepyeni videolar hazırlayabilirsin. Intro Maker ile videoların giriş ve çıkışları için özel animasyonlar hazırlayabilirsin.

YouTube video düzenleme uygulamaları listemize geçmeden önce telefonunda kullanabileceğin en iyi alternatif YouTube uygulamalarına da bir göz at.

AndroidListe‘den APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. KineMaster – Video Editörü

    KineMaster – Video Editörü

    KineMaster, en eksiksiz video düzenleyicilerden biri. Mobil cihazlarında profesyonelce düzenlemeler yapabilirsin. Videolarında birden çok katman kullanabilir, rengi, parlaklığını, doygunluğunu ayarlayabilirsin. Video efektleri ekleyebilir, kesme, kırpma ve çıkarma işlemleri yapabilirsin.

  2. PowerDirector Video Editor App

    PowerDirector Video Editor App

    PowerDirector, ücretsiz güçlü bir video düzenleme uygulaması. Birçok efektin yanı sıra videolarında seslendirme yapabilir, arka planı değiştirebilirsin. Yüksek çözünürlüklü videolar oluşturabilirsin. Dikkat çekici giriş animasyonları yapabilir, üst üste bindirme veya karıştırma işlemi yapabilirsin.

  3. YouTube Studio

    YouTube Studio

    Resmi YouTube uygulaması YouTube Studio ile içeriklerini mobil cihazlarından kontrol edebilirsin. Videolarını yükleme işlemleri gerçekleştirebilir, temel düzenlemeleri yapabilirsin. Videoların ile ilgili yorumlara, istatistiklere ulaşabilir, hesabını kolayca yönetebilirsin.

  4. Video Maker for YouTube - Video.Guru

    Video Maker for YouTube – Video.Guru

    InShot tarafından geliştirilen Video.Guru, YouTube için kullanımı kolay bir video düzenleyici. Ücretsiz olan uygulamayla birçok düzenleme yapabilirsin. Videolarını kesebilir, birleştirebilir, yeni montajlar oluşturabilirsin. Onlarca efektin yanı sıra videolarını hızlandırabilir veya yavaşlatabilirsin.

  5. Intro Maker - intro creator with music for Youtube

    Intro Maker – intro creator with music for Youtube

    YouTube‘da bir kanalın varsa Intro Maker,  senin için ideal bir uygulama. Telefonunla videoların için çarpıcı ve profesyonel introlar (giriş) ve outrolar (çıkış) oluşturmanı sağlıyor. Videoların başlangıcında ve sonunda kullanabileceğin yüzlerce şablon, yazı tipi, animasyon ve müzik seni bekliyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…