En İyi 5 Alternatif YouTube Uygulaması ile Android’de Video Keyfi

alternatif-youtube-uygulaması

Cihazına hazır yüklü gelen YouTube uygulamasından artık sıkıldın mı? APK olarak kullanabileceğin en iyi 5 alternatif YouTube uygulaması AndroidListe’de. Keyifli bir video deneyimi vadeden en iyi Android uygulamaları yakından keşfetmek ve daha fazlası için hemen okumaya başla!

Alternatif YouTube Uygulamaları

YouTube sahip olduğu içeriklerle seni kendine bağlıyor. Bir şey yapmayı öğrenebilir veya günün stresini komik videolar izleyerek atabilirsin. Her zevke hitap eden video bulmak mümkün ve yüklü video sayısı her geçen saniye artıyor.

En büyük video paylaşım ağı olan YouTube, tüm cihazlarından video izlemeni sağlıyor. Günümüzün pek çok mobil cihazında yüklü olarak geliyor.

Arka planda çalışma gibi bazı özellikleri ya yok ya da sadece ücretli (Premium) sürümü kullananlar yararlanabiliyor. Böyle bir durumda resmi uygulamanın alternatifi olabilecek üçüncü parti uygulamalar akla geliyor.

En İyi 5 Alternatif YouTube Uygulaması

Daha fazla özellik isteyenler farklı arayışlara giriyor. Reklamları kaldırabilen, videoları indirmeni sağlayan birçok alternatif video uygulaması var. Bunlardan en iyi 5 Android uygulamayı senin için listeledik. Söz konusu olan APK’ları AndroidListe’den kolayca indirebilirsin.

İlk alternatif, YouTube’un kendisinden geliyor, daha az mobil veri tüketilmesini sağlayan YouTube Go ile başlıyoruz. OG YouTube ile reklamsız video izlemenin keyfini yaşa.

Açık kaynak kodlu NewPipe iyi bir alternatif. Çokça tanınan TubeMate ile istediğini indir. VidMate ile diğer video paylaşım ağlarından da indirme yapabilirsin.

Alternatif YouTube uygulamaları için gerekli olan kurulum APK’ları aşağıda. Ayrıca YouTube otomatik oynatma kapatma nasıl yapılır makalemizi de okuyabilirsin. AndroidListe‘den APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. YouTube Go

    YouTube Go

    YouTube Go, İnternet hızı yavaş olan kullanıcıların videoları daha az veri tüketerek izlemesini veya çevrim dışı izlemek için indirmesi sağlayan resmi YouTube uygulaması. Bu hafif sürümde bağlantı kalitene göre video boyutlarını ayarlayabilir, çevrim içi izleyebilir, indirebilir veya paylaşabilirsin.

  2. OGYouTube

    OGYouTube

    OG YouTube, arayüzü asıl uygulamayla neredeyse aynı. Dilediğin videoyu izlemeni, müziği dinlemeni sağlıyor. Reklamsız olarak video izleyebilir, Google hesabınla eşitleyebilir, koyu temayı kullanabilirsin. İstersen tek seferde çoklu video da indirebilirsin.

  3. NewPipe

    NewPipe

    Açık kaynak kodlu NewPipe, hafif bir YouTube alternatifi. Özellikle düşük sistemli bir cihaza sahip olanlar için iyi bir seçim. Aramayı ve gezinmeyi kolaylaştırıyor. 4K’ya kadar tüm boyutlarda indirme yapabilirsin. Videodan sese dönüştürücü olarak da kullanabilirsin.

  4. TubeMate YouTube Downloader

    TubeMate YouTube Downloader

    TubeMate ile izlemek istediğin Youtube videolarını bulup indirerek İnternet olmasa da mobil cihazında bakabilirsin. Uygulama aynı zamanda bir YouTube MP3 dönüştürücü. Videoları ve ses dosyalarını SD kartta saklayabilirsin. Görüntü ve ses kalitesini ayarlayabilirsin.

  5. VidMate

    VidMate

    VidMate ile sadece YouTube’daki değil, İnternet’teki diğer ağlardaki popüler videolara da göz atabilir ve cihazına indirebilirsin. Birçok formatı destekleyen uygulamayla videoyu MP3 yapma kolaylaşıyor. Farklı platformlardan canlı akışları izleyebilir ve dinleyebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…