Oynaman Gereken En İyi Fortnite Benzeri Oyunlar

fortnite-benzeri-oyunlar

Sen de tam bir Fortnite hayranı mısın? Peki, bu tarz yeni oyunlar keşfetmek ister misin? Mobilde oynaman gereken en iyi Fortnite benzeri oyunlar bugün AndroidListe’de. Hayatta kalmak için aksiyon dolu bir mücadeleye girişeceğin en iyi Android oyunlar için hemen okumaya başla!

Epic Games tarafından sunulan Fornite, büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı. Özellikle hayatta kalman gelmen Battle Royale moduyla geniş kitlelerce oynanır hale geldi. Oyunu popüler kılan bir diğer özelliği de özelleştirilebilir karakterleri.

Oyun, uygulama marketlerinden kaldırılmış durumda. Kendi sitesinden veya AndroidListe’den Fortnite APK olarak indirip oynayabilirsin.

Bu kadar çok oynadıktan sonra alternatif arayışına başlayabilir veya oyundan sıkılmış olabilirsin. Benzer özelliklere sahip yeni oyunlar denemeye ne dersin.

En İyi Fortnite Benzeri Oyunlar

Listemizde sunacağımız oyunlar, oyuncular tarafından sıkça oynan oyunlar. Karakterleri özelleştirme imkanı, silah ve envanter zenginliği ve harita çeşitliliği ile öne çıkıyorlar.

Popüler oyun Garena Free Fire ile başlıyoruz. Elbette ki bu türün diğer bir efsanesi PUBG’den bahsetmemiz gerekiyor. Rules of Survival’da 300 kişiye meydan okuyacaksın!

Creative Destruction, Fornite ile benzer pek çok özellik taşıyor. Call of Duty Mobile, arkadaşlarınla heyecanlı kapışmalar yapabileceğin diğer bir alternatif.

Çevrim dışı oynayabileceğin en iyi dövüş oyunlarına da göz atmak ister misin? En iyi Fortnite benzeri oyunlar listemizi aşağıda bulabilirsin.

AndroidListe‘den oyun indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Garena Free Fire

    Garena Free Fire

    Garena Free Fire’da, zorluklarla dolu bir adada, hayatta kalmak için ölümüne savaşacaksın. Paraşütle ineceğin bir adada 10 dakika boyunca 49 kişiyle amansız bir mücadeleye girişeceksin. Hayatta kalan kazanır. İstersen 4’e 4 takım halinde de oynayabilirsin.

  2. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    Battle Royale türünün en iyi örneklerinden, çoklu oyunculu PUBG iyi bir alternatif. Yeni sezonlarıyla 100 kişilik mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Yeni haritalar, kaplamalar ve özelleştirme seçenekleri ile efsanevi bir oyun. 4’e 4 mücadele edebilir, farklı modları deneyebilirsin.

  3. RULES OF SURVIVAL

    RULES OF SURVIVAL

    Rules of Survival oyununda, 120 kişi tekli ve takım halinde  hayatta kalmak  için mücadele vereceksin. Silah, ekipman ve araçlar için haritadaki yerleri keşfetmelisin. 8×8 km’lik devasa haritada 300 kişi oynayabilirsin. Stratejik düşünerek geriye kalan tek kişi ol.

  4. Creative Destruction

    Creative Destruction

    Fortnite’dan çokça esinlenilen Creative Destruction, birbirinden farklı mekanlar sunan geniş bir haritadatek tabanca veya ekiple 100 oyuncuya karşı mücadele vereceğin bir Battle Royale. Görsel şölen sunan ustaca tasarlanmış aksiyon dolu mekanları keşfederken dikkatli ol.

  5. Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty Legends, gerçek zamanlı çevrim içi, solo veya 5’e 5 takım halinde 100 oyuncuya karşı ölüm kalım mücadelesi vereceğin bir oyun. Farklı modların yanı sıra Battle Royale’de keskin nişancılık yeteneklerini sergileyebilir, özelleştirebileceğin silah ve ekipmanlarla kendini donatabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…