Spotify Alternatifleri: Ücretsiz Müzik Yayını Yapan Servisler

spotify-alternatifleri

Her an müzik dinlemekten keyif alıyor musun? Şarkı dinlemek için yeni uygulamalar denemek ister misin? Spotify alternatifleri bugün AndroidListe’de. Android’de ücretsiz müzik yayını yapan en iyi servisleri bulabileceğin harika bir liste seni bekliyor, keşfetmek için hemen oku!

Spotify Alternatifleri ile Müzik Dinle

Müzik dinlemek denildiğinde ilk akla gelen Spotify hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına sahip. Servisin ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunuyor. 144 milyondan fazla Premium abonesi var.

Her ne kadar sınırlı özelliklere sahip olsa da uygulamanın ücretsiz versiyonunu kullanabilir ve yasal yoldan müzik dinleyebilirsin. Ancak daha fazla seçenek sunan Spotify alternatifleri bulman da mümkün.

Yasal olarak şarkı dinleyebileceğin, müzik yayını yapan servislerden bir liste hazırladık. Bu en iyi ücretsiz müzik uygulamaları ile keyifle şarkı dinlemeye devam edeceksin.

Spotify Alternatifleri Arayanlar İçin En İyi Android Uygulamalar

Aslında ücretli servislerin yanı sıra bedava müzik dinleyebileceğin pek çok seçenek var. Bulabileceğin en iyi Android uygulamalardan beşli bir liste hazırladık.

Ücretsiz olarak da kullanabileceğin Deezer ilk sırada geliyor. YouTube Music ile şarkı dinlemek daha keyifli. SoundCloud ile hem popüler şarkıları hem de aranjmanlarını (cover) dinleyebilirsin.

TuneIn Radio ile her yerde radyo keyfini yaşayacaksın. Tamamen ücretsiz olan TRT Dinle ile müzikten çok daha fazlasını bulacaksın.

Google’ın mırıldanarak şarkı bulma özelliğiyle aradığını anında bulabileceğini biliyor musun? Spotify alternatifleri ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Deezer Music

    Deezer Music

    Deezer ile devasa bir müzik arşivine bedava ulaşabilirsin. 56 milyondan fazla şarkıyı ücretsiz olarak karışık dinleyebilirsin. Podcastleri ya da kanalları takip edebilirsin. Abonelik ile birlikte şarkı indirebilir ve çevrimdışı dinleyebilir, listeler oluşturabilirsin.

  2. YouTube Music

    YouTube Music

    YouTube Music, yepyeni şarkılar keşfedebileceğin geniş bir arşive sahip bir müzik çalar. Yerli ve yabancı pek çok şarkıyı dinleyebilir, klipleri veya canlı performansları izleyebilirsin. Premium’a geçerek reklamsız ve İnternetsiz müzik dinleyebilirsin.

  3. SoundCloud: müzik & audio

    SoundCloud: müzik & audio

    SoundCloud nerede olursan ol müzik dinleyebileceğin ücretsiz bir uygulama. Arkadaşlarını ve sanatçıları takip ederek yepyeni listeler, trend parçalar keşfedebilirsin. Kendi listelerini ve favori şarkılarını takipçilerinle paylaşabilirsin. Kendi yaptığın müzikleri de yükleyebilirsin.

  4. TuneIn Radio

    TuneIn Radio

    TuneIn ile sadece İnternet bağlantını kullanarak tüm dünyadan 100.000’in üzerindeki radyo istasyonunu ücretsiz dinleyebilirsin. Spor, haber, sohbet, sanat programlarına erişebilir hatta canlı maçları dahi dinleyebilirsin. Geniş bir podcast arşivine de sahip.

  5. TRT Dinle: Müzik, Radyo, Sesli Kitap & Podcast

    TRT Dinle: Müzik, Radyo, Sesli Kitap & Podcast

    TRT Dinle, tüm TRT arşivini sana açan, tamamen ücretsiz müzik dinleyebileceğin bir uygulama. Yerli ve yabancı pek çok şarkının dışında TRT’nin belgesellerine, radyolarına, podcastlere, sesli kitaplara, ses tiyatrolarına erişebilirsin. İstersen çevrim dışı dinleyebilir, listeleri indirebilirsin.

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…

Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?
Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?

Kendi şarkılarını oluşturarak sosyal medyada farkını konuşturmak ister misin? TikTok AI Song özelliğiyle kendi şarkılarını besteleyip söyletebilir ve videolarında kullanabilirsin. Test aşamasındaki bu özellik neler getiriyor ve nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et…

WhatsApp kaybolan sesli mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp kaybolan sesli mesaj nasıl gönderilir?

Arkadaşlarınla daha gizli sohbet etmek ister misin? Üstelik klavye kullanma derdi olmadan. Cevabın evetse WhatsApp kaybolan sesli mesaj özelliğini mutlaka denemelisin. Daha fazla gizlilik vadeden bu yeni özelliği nasıl kullanacağını öğrenmek ve detaylar için okumaya devam et!…

Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır?
Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır?

Önemli olayları veya ruh halini sohbet ekranından arkadaşlarınla paylaşmana imkan veren notlarını artık daha dikkat çekici hale getirebilirsin. Instagram notlara müzik ekleme mümkün. Popüler müzikleri veya şarkıları notlarına nasıl ekleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…