Tiktok AI Song özelliği Android’de nasıl kullanılır?

Kendi şarkılarını oluşturarak sosyal medyada farkını konuşturmak ister misin? TikTok AI Song özelliğiyle kendi şarkılarını besteleyip söyletebilir ve videolarında kullanabilirsin. Test aşamasındaki bu özellik neler getiriyor ve nasıl kullanılır keşfetmek için okumaya devam et!

TikTok AI Song: yapay zeka ile kendi müziğini yap!

Resimden müziğe, yazımdan tasarıma kadar yapay zeka her alana el atmış durumda. Kullanıcı tercihlerini dikkate alan birçok platform yapay zeka destekli uygulamaları sistemlerine entegre ediyor.

Bloom ile iş birliğine giden TikTok, kendi yapay zeka destekli müzik oluşturucusu üzerinde çalışıyor. TikToK AI Song olarak adlandırılan bu özellik, verilen isteme göre söz yazıp şarkıyı farklı türlerde seslendirebiliyor. Şimdilik pop, EDM ve hiphop türünde şarkılar oluşturmana imkan tanıyor.

TikTok’tan ayrılmadan belirli bir tarzda kendi müziklerini oluşturup videolarına ekleyebilirsin. Üçüncü taraf bir uygulama kullanama gerek kalmadan TikTok üzerinden yapabilirsin.

🎛️ Kendi şarkını yapabileceğin en iyi 5 AI music generator listemize göz atabilirsin.

AI Song’tan çıkan sonuçları genel itibariyle robotik tarzda ve elektronik ritimler şarkılara oldukça hakim. Belki zamanla daha insansı sesleri duymak mümkün olabilir.

TikTok AI Song videolara nasıl eklenir?

Gelişim aşamasındaki bu özellik, henüz herkese açılmadı. Bu yüzden menü seçeneklerinde zamanla değişiklik olabilir veya henüz bu seçeneğini uygulamanda görmüyor olabilirsin.

TikTok AI Song nasıl kullanılır kısaca değinelim:

  • Uygulamayı aç ve ortadaki + simgesine bas.
  • Dilediğin uzunlukta yeni bir video çek ve sağ taraftaki kırmızı onay tikine dokunarak ilerle.
  • Üst kısımda yer alan Orijinal Ses (Ses Ekle veya şarkı adı) seçeneğine dokun. Sağ ve alt menüden Ses seçeneğiyle de ilerleyebilirsin.
  • Önerilenlerin altında yer alan AI Song seçeneğine tıkla.

tiktok-ai-song

  • AI Song istem sayfası açılacak. İstediğin şarkıyı tarif eden, şarkı sözlerinin neyle ilgili olacağını ifade eden bir açıklama yaz ve Oluştur düğmesine dokun.

tiktok-ai-song

  • AI Song, yazdığın metne göre şarkı sözleri ve bir ritim oluşturacak. Pop, EDM, Hiphop seçeneklerini deneyerek farklı türlerde şarkıyı dinle.
  • Şarkıyı beğendiysen Tamam düğmesine dokunarak işlemi bitir ve videona ekle.
  • Her zamanki gibi videonu paylaş.

📣 TikTok açıklama düzenleme paylaşım sonrası nasıl yapılır yazımızı şimdi incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…