Instagram notlara müzik ekleme nasıl yapılır?

instagram-notlara-muzik-ekleme

Önemli olayları veya ruh halini sohbet ekranından arkadaşlarınla paylaşmana imkan veren notlarını artık daha dikkat çekici hale getirebilirsin. Instagram notlara müzik ekleme mümkün. Popüler müzikleri veya şarkıları notlarına nasıl ekleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!

Instagram notlara müzik ekleme

Instagram sohbet kısmında yer alan notlar özelliğini uzun bir süre önce duyurmuştu. Böylelikle duygu ve düşüncelerini küçük bir notla arkadaşlarınla paylaşmak mümkün hale gelmişti.

Artık müziğin gücünü kullanarak notlarını daha ilgi çekici hale getirebilirsin. Bu sayede düz metinlerine biraz daha duygu katabilir ve kendini daha iyi yansıtabilirsin. Kim müzikten hoşlanmaz ki?

An itibarıyla popüler olan müzik ve şarkılardan dilediğini ekleyebilir veya kendini sevdiğin şarkıyı arama çubuğunu kullanarak bulabilirsin. Yeni bir sohbet başlatmak için müzik iyi bir fırsat olabilir.

Instagram notlara müzik nasıl eklenir?

Notlara müzik eklemek de çok kolay. Birkaç adımda istediğin müziği notlarına ekleyebilirsin. Bunun için şu adımları izle:

  • Uygulamayı aç ve ana ekranının sağ üst köşesinden sohbet (DM) simgesine dokunarak sohbetlerine gir.

instagram-notlara-muzik-ekleme

  • Sohbetlerin en üstünde yer alan ve profil resminin olduğu Notun bölümüne dokun.

instagram-notlara-muzik-ekleme

  • Eklemek istediğin notu yaz ve müzik eklemek için profil resminin altında yer alan nota simgesine bas.

instagram-notlara-muzik-ekleme

  • Popüler olan ve sana uyabilecek müzikler listelenecek. Oynat tuşuna dokunarak müziği dinleyebilirsin. Dilediğin birini seç. Ayrıca Müziklerde Ara çubuğunu kullanarak istediğin şarkıyı kolayca bulabilirsin.

instagram-notlara-muzik-ekleme

  • Açılan ekrandan müziğin istediğin kısmını seçebilirsin. Seçimini onaylamak için sağ üst köşedeki mavi onay tikine dokun.

instagram-notlara-muzik-ekleme

  • Notunu paylaşmak için sağ üst köşedeki Paylaş düğmesine tıkla. Hepsi bu kadar.

instagram-notlara-muzik-ekleme

🎶 En iyi Reels videolarını oluşturmak için Instagram popüler şarkılar nasıl bulunur yazımızı şimdi incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, çerçeve ve özel efektler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…