WhatsApp Çıkartma Bulma Yeni Arama Özelliği ile Şimdi Daha Kolay!

whatsapp-çıkartma-bulma

Mesajlaşırken çıkartmalar ile kendini ifade etmeyi seviyor musun? Ancak aradığını bulmakta zorlanıyor musun? WhatsApp çıkartma bulma artık çok daha kolay. Yeni arama özelliği sayesinde dilediğin çıkartmayı hızlı bir şekilde bulabilirsin. Bu yeni özelliği ve daha fazlasını keşfetmek için hemen oku!

WhatsApp Çıkartma Bulma Çok Daha Kolay

Yazın hareketli çıkartmaları duyuran popüler mesajlaşma uygulaması her geçen gün bir yeni özelliğe daha kavuşuyor. Geçtiğimiz günlerde yeni WhatsApp arama motoru kullanıma sunulmuştu şimdi de çıkartmaları bulmayı kolaylaştıran bir özellik daha duyurdu.

WhatsApp çıkartma bulma bu yeni arama özelliği sayesinde pratik hale geliyor. Kullanmak istediğin çıkartma ile ilgili anahtar kelimeyi yazmaya başlayınca en yakın çıkartmalar sıralanıyor.

Girdiğin kelimeyle ilgili çıkartma mevcut ise hemen gösteriliyor. Aradığın çıkartma, kütüphanende yoksa çıkartma paketi indirmeni tavsiye ediyor.

WhatsApp Çıkartma Bulma Özelliği Nasıl Çalışıyor?

Bu özelliği nasıl kullanacağına geçelim. Ancak kullanmak istediğin çıkartma paketlerini kütüphanene daha önceden yüklediğini varsayarak başlayalım.

Arama özelliğinden faydalanabilmek için bir kısım çıkartma paketini önceden cihazına yüklemiş olmalısın. Zaten aradığın çıkartma kütüphanen de yoksa yeni çıkartma paketleri indirmen istenecek.

Bu hatırlatmaları yaptıktan sonra nasıl arama yapacağını görelim.

1- WhatsApp’ta herhangi bir sohbetine devam ederken çıkartma göndermek istediğinde mesaj kutucuğunun sol tarafındaki gülen yüze (emoji) tıkla.

whatsapp-çıkartma-bulma

2- Sağ alt tarafta etikete benzeyen simgeye dokunarak çıkartma simgesini seç.

whatsapp-çıkartma-bulma

3- Cihazında yüklü olan WhatsApp çıkartma paketleri listelenecek. İstediğin çıkartmayı bulmak için sol alt tarafta yer alan büyüteç simgesine dokun.

whatsapp-çıkartma-bulma

4- Açılan pencerede “Çıkartmalarda arayın” kutucuğuna bulmak istediğin çıkartmayla ilgili bir anahtar kelime (örneğin mutlu) yaz.

whatsapp-çıkartma-bulma

5- Yazdığın kelimeye en uygun çıkartmalar listelenecek, her zaman yaptığın gibi beğendiğin çıkartmaya tıklayıp gönder.

whatsapp-çıkartma-bulma

6- Yazdığın kelime ile ilgili herhangi bir çıkartma yoksa sonuç çıkmayacak ve Daha Fazla Çıkartma İndir bağlantısına tıkladığında indirilebilir çıkartmaları göreceksin.

whatsapp-çıkartma-bulma

WhatsApp çıkartma bulma, arama özelliği sayesinde işte bu kadar pratik. Yeni bir şeyler keşfetmek için WhatsApp için çıkartmalar koleksiyonumuza bakabilirsin.

Konuyla ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü arama yapabilir ve arkadaşlarınla sesli mesajlarvideolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…