2020 Nisan Ayının En İyi Android Uygulamaları ve Oyunları: Hayat Eve Sığar, Lip Art 3D

en-iyi-android-uygulamaları-oyunları

Bu ay mobil dünyayı kasıp kavuran uygulama ve oyunlarını merak ediyor musun?İşte, 2020 Nisan ayının en iyi Android uygulamaları ve oyunları için harika bir liste. En iyi mobil uygulamaları keşfetmek ve en popüler mobil oyunlar ile eğlenmek için hemen oku!

2020 Nisan Ayının En İyi Android Uygulamaları ve Oyunları

Listeler yayınlamaya devam ediyor nisan ayının en iyi Android uygulamaları ve oyunlarını paylaşıyoruz.Yeni çıkanlar arasından derlediğimiz listemizde elbette ki en iyi telefon uygulamaları ve en güzel mobil oyunlar var.

Bu ücretsiz uygulamalar mobil yaşamına renk katacak. Bu harika uygulama ve oyunları AndroidListe’den indirebilirsin.

Sıkılmayı unutmak istiyorsan bağımlılık yapan Android oyunlar listemizi de incele!

Nisan Ayının En İyi 7 Android Uygulaması ve Oyunu

İşte bu ayın en çok beğenilen mobil uygulama ve oyunları:

Koronavirüs salgına karşı etkin mücadele için geliştirilen Hayat Eve Sığar bir numara.

Eğlence uygulaması Facebook Gaming ile oyun dünyasını takip et.

Klasik oyunlardan Lip Art 3D ile en ışıltı dudak makyajını yap, The Cook ile yemek pişir.

Üç aksiyon oyunu Rage Road, Draw Joust ve efsane Fortnite ile hareketli saatler geçireceksin.

COVID-19 salgınında en çok indirilen 5 uygulama ne biliyor musun?

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Hayat Eve Sığar

    Hayat Eve Sığar

    Hayat Eve Sığar, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı bilgilenmen ve sosyal izolasyona dikkat etmen için T.C. Sağlık Bakanlığınca sunulan bir sağlık uygulaması. Virüsün bulaşma riskinin mevcut olduğu bölgeleri görebilirsin. Konumuna en yakın hastane, eczane ve marketleri görebilirsin.

  2. Facebook Gaming: Watch, Play, and Connect

    Facebook Gaming: Watch, Play, and Connect

    Facebook Gaming, oyun dünyasına dalmanı sağlayan bir eğlence uygulaması. Ünlü oyun yayıncılarını takip edebilir, canlı performansları izleyebilir, yorum yapabilir veya bir topluluğa katılabilirsin. Uygulama üzerinden sohbet edip oyun da oynayabilirsin.

  3. Lip Art 3D

    Lip Art 3D

    Kızların bayılacağı Lip Art 3D bir makyaj yapma oyunu. Üç boyutlu bir dudağa en güzel makyajı tasarımı yapmak için uğraşacaksın. Farklı rujlar, kalemler, fırçalar, ışıltılar, payetler, elmaslar kullanarak eşsiz bir tasarım oluşturacak ve meydan okuyacaksın. Ardından gelsin beğeniler!

  4. The Cook

    The Cook

    Artık yemek yapma becerilerini herkese göstermek ve müşterilerini mutlu etmek için lezzetli yemekler yapan profesyonel bir şef olabilirsin. Yemeklerin yapım aşamalarına dikkat ederek malzemeleri seçip kesmeli, pişirmeli ve harika bir şekilde sunmalısın.

  5. Rage Road

    Rage Road

    Rage Road oyununda aksiyon seni bekliyor. Mafyanın hüküm sürdüğü bir şehirden kaçmak için araba binecek ve peşinden gelen haydutları tek tek indireceksin. Seni yakalamaları engellemek için ya onları vurmalı ya da arabaları havaya uçurmalısın. Bu kovalamacada asla yakalanma!

  6. Draw Joust!

    Draw Joust!

    Draw Joust ile kendi atlı arabanı çizip mızrak dövüşüne var mısın? Farklı araçlar çizerek birçok rakibe meydan okuyacak, mızrak dövüşünde rakipsiz olduğunu ispatlayacaksın. Balta, zıpkın, kılıç, top ve mızrak gibi birçok farklı silahı da kullanacaksın.

  7. Fortnite

    Fortnite

    Efsane üçüncü şahıs nişancı oyunu Fortnite, artık mobil dünyada. Battle Royale tarzı, gerçek zamanlı bir savaşta hayatta kalmak için diğer oyuncularla mücadele edeceksin. Bir adada sıfırdan başlayıp vurulmadan rakiplerini yok etmek için karakterini çeşitli eşya ve silahlarla donatacaksın.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…