COVID-19 Salgını Sırasında Android’de En Çok İndirilen 5 Uygulama

en-çok-indirilen-uygulama

COVID-19 salgını hayatı ve alışkanlıklarımızı etkilemeye devam ediyor. Dünyada ve Türkiye’de pek çok insan eve kapanmış durumda. Salgın sırasında en çok indirilen uygulamalar Android’de neler inceledik. AndroidListe olarak bir liste hazırladık. İşte, Android’de en çok indirilen 5 uygulama, hemen oku!

Hayatı derinden etkileyen bu Koronavirüs salgını, alışkanlıkları da etkiledi. Haliyle bu durumdan en çok indirilen Android uygulamalar da nasibini aldı.

Koronavirüs Salgınında En Çok İndirilen 5 Uygulama

Bu salgın sürecinde tablete veya telefona indirilen uygulamalar da aslında durumu özetliyor. Okullar kapalı ve uzaktan eğitim söz konusu. En çok indirilen uygulama ise EBA.

En çok indirilen Android uygulamalar arasında uzaktan eğitim uygulaması EBA Akademik Destek de var.

Pek çok ofis de kapalı, toplu görüntülü konuşma imkanı veren Zoom öne çıkıyor.

Evden çıkmadan online alışveriş yapmak için Hepsiburada zirvede.

Vodafone TV gibi Android eğlence uygulamaları evde kalan insanlara streslerini azaltmalarını sağlıyor.

Bir de restoranların paket servise geçtiği şu günlerde yemek sipariş etmek için Yemeksepeti iyi bir alternatif olarak listemizde.

Bu faydalı uygulamaları bu hikayede de göz atıp indirebilirsin.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Muhteşem oyunlar ve öğreticiler için Android Hikayeler‘i izle, AndroidListe‘den uygulama indir,  Facebook sayfamızı takip et.

  1. EBA

    EBA

    EBA, T.C. Milli Eğitim Bakanlığınca geliştirilen Eğitim Bilişim Ağı‘nın mobil eğitim uygulaması. Şimdi uzaktan eğitim zamanı. Öğrenciler için sınıflara ve konulara göre ayrılmış yüzlerce ders bulunuyor. Videolu derslerin yanı sıra pek çok faydalı bilgi sunan e-kitaplar, dökümanlar ve görseller var.

  2. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    Zoom ile proje ekibin veya arkadaşların ile iletişime geçebilirsin. 100 kişiye kadar aynı anda görüntülü olarak görüşebilirsin. 40 dakikaya kadar ücretsiz. Yüksek kaliteli video konferans özelliği sayesinde teması en aza indirebilir ama iletişimini koruyabilirsin. Ekranını ve dosyalarını da paylaşabilirsin.

  3. EBA Akademik Destek

    EBA Akademik Destek

    EBA Akademik Destek, 11. ve 12. sınıfta okuyan öğrencilerin hem okul derslerine hem de üniversite sınavlarına evlerinden mobil cihazlarıyla hazırlanmalarını sağlayan uzaktan eğitim aracı. Lise müfredatına uygun içerikler, kişiselleştirilmiş çalışma planı ve 3GB’lık ücretsiz İnternet sunuyor.

  4. Vodafone TV

    Vodafone TV

    Vodafone TV, Vodafone abonelerinin diledikleri yerden ve Android cihazlarından televizyon kanallarını, dizi ve filmleri izlemeleri sağlayan bir TV uygulaması. Ulusal yayın yapan spor, dizi, film ve çocuk kanallarını izleyebilirsin. Smart TV‘inde de kullanabilir, salgın sırasında da eğlenebilirsin.

  5. Hepsiburada

    Hepsiburada

    Hepsiburada, 25 milyon ürünü ve binlerce satıcıyı bir araya getiren çevrimiçi alışveriş uygulaması. Evinden çıkmadan market alışverişi de olmak üzere kategoriler arasından arama yapabilir, kampanyalara göz atabilir, istediğin ürünü satın alabilir, kargo takibi yapabilirsin.

  6. Yemeksepeti

    Yemeksepeti

    Alternatif olarak evinde dilediğin yemeği yemek için Yemeksepeti’nden sipariş verebilirsin. Tanınmış restoran zincirleri dahil olmak üzere şu an hizmet veren pek çok yerel lokanta ve işletmeden yemek isteyebilirsin. Restoranları, menüleri, yemekleri ve yorumları inceleyebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…