En İyi Toplu Görüntülü Konuşma Uygulamaları ile Evde Sıkılma!

Tüm dünya Koronavirüs salgınıyla mücadele ediyor ve sıkı tedbirler alınmış durumda. Toplu görüntülü konuşma uygulamaları ile eve tıkılıp kalmaktan kurtul. Arkadaşlarınla konferans görüşme yap, bu sıkıntılı günleri eğlenceli ve enfekte olmadan atlat. İşte, en iyi 5 Android uygulama, hemen oku!

Salgın nedeniyle bu aralar evinde kalsan iyi olur. Ancak evde sıkılıyor dostlarınla muhabbet etmek istiyorsan video konferans yapabilirsin.

Konferans arama yapabilmek için Android uygulamalara ihtiyacın olacak. Toplu görüntülü konuşma uygulamaları arasından en iyi 5 tanesini seçip bir liste oluşturduk.

Toplu Görüntülü Konuşma Uygulamaları En İyi 5 Listesi

Sosyal izolasyon yaşayacağın şu günlerde çok da yalnız kalmamak ve iş görüşmelerine devam etmek için kullanabileceğin konferans görüşme özelliğine sahip harika uygulamalar AndroidListe‘de.

Bu uygulamaların bir kısmının profesyoneller için hazırlanmış daha kurumsal ve iş dünyasına yönelik Business versiyonları mevcut: Skype Business, WhatsApp Business gibi.

Toplu görüntülü konuşma uygulamalarını aşağıda seni bekliyor. Instagram’da görüntülü görüşme nasıl yapılır, biliyor musun?

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Muhteşem oyunlar ve öğreticiler için Android Hikayeler‘i izle, AndroidListe‘den uygulama indir. Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Skype

    Skype

    Masaüstü sürümünden tanıdığın Skype, Android telefonunu kullanarak İnternet üzerinden görüntülü ve sesli arama yapmanı sağlıyor. Wi-Fi üzerinden veya verilerini kullanarak ücretsiz konferans arama yapabilir veya mesaj gönderebilirsin. Videolu görüşmeler için bir gruba 50 kişi ekleyebilir ve sesli görüşme yapabilirsin ancak aynı anda sadece 10 kişi görüntülü konuşma gerçekleştirebilir. HD kalitesi de cabası.

  2. Facebook Messenger

    Facebook Messenger

    Facebook Messenger SMS ve Facebook mesajlarını tek bir yerde toplayabileceğin ücretsiz bir iletişim uygulaması. Sesli ve görüntülü mesajlar gönderebilir, resimlerkonum bilgisi ve daha fazlasını paylaşabilirsin. Sesli arama yapabileceğin 50 kişi ekleyebileceğin bir grup oluşturabilirsin. Ancak aynı anda toplu görüntülü görüşme yapabilecek kişi sayısı 6 ile sınırlı.

  3. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp toplu görüntülü konuşma imkanına da sahip. Sen dahil 4 kişiyle aynı anda görüntülü konuşabilirsin. Görüşme yaparken pencereyi küçültebilir, diğer uygulamaları kullanabilir veya başkalarına mesaj atabilirsin. Ayrıca arkadaşlarınla videolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF kullanabilirsin.

  4. Google Duo

    Google Duo

    Yüksek kaliteli görüntülü görüşme yapabileceğin Google Duo, arayanın kim olduğunu anında sana gösterir. Hızlı bir şekilde arama yapmanı, görüntülü arama başlatmanı sağlar. Grup görüşmesinde 8 kişi aynı anda kameralı konuşabilir. Zayıf ışıklı ortamlarda dahi görüntülü görüşme yapılmasını sağlar. Ücretsiz konferans arama yapabileceğin uygulamada tek ihtiyacın olan kesintisiz bir İnternet

  5. Turkcell BiP

    Turkcell BiP

    Yerli mesajlaşma ve arama uygulaması BiP, yepyeni Türk tarzı çıkartma ve emojiler ile sohbetlerine renk katacak. Görüntülü ve sesli arama yapabilir, resim ve video paylaşabilirsin. Bir grup oluşturabilir, 10 kişiye kadar yüksek ses ve görüntü kalitesiyle konferans arama yapabilirsin. Ayrıca 10 kişiye güvende olduğuna dair mesaj atabilir, acil telefon numaralarına kolayca ulaşabilirsin. Eğlenceli içerikleri ile zaman geçirebilir, kanalları takip edebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…