Facebook İpuçları: Facebook Özelleştirme ile Sayfanı Yeni Bir Görünüme Kavuştur

facebook-ozellestirme

Facebook sayfanın senin istediğin gibi görünmesini ve gereksiz reklamlardan kurtulmayı ister miydin? Facebook özelleştirme sana bu fırsatı sunuyor. Bunun için birçok özellik sunan Frost gibi bir kişiselleştirme aracına ihtiyacın var. Uygulama hakkında bilgi almak ve nasıl yapacağını anlamak için hemen oku!

Facebook, kendi resmi uygulaması da olan dev bir sosyal ağ ve kullanmayan neredeyse yok gibi. Reklamlar, Marketplace gibi uygulamada kullanmayacağın veya gereksiz olarak düşünebileceğin pek çok özellik var. Ama özelleştirme seçenekleri eksik.

Facebook özelleştirme, Frost ile mümkün hale geliyor. Uygulama ile tema seçebilir, bir dizi özelliği açıp kapatabilirsin. Uygulamaya ve özelliklerine yakından bakalım.

Frost ile Facebook Özelleştirme

Frost, Facebook hesabına bağlanmanı sağlayan üçüncü taraf bir uygulama ancak sana resmi uygulamada olmayan özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Kişiselleştirme adına birçok ayar bulunuyor. Facebook’un arayüzünü temalar ile yenileyebilirsin. Bildirim ayarlarını değiştirebilir, bazı bölümlerin gösterilmesini engelleyebilirsin.

Resmi uygulamanın sunmadığı seçenekleri deneyerek daha hızlı ve keyifli bir kullanım deneyimi yaşamanı amaçlıyor.

Frost ile Facebook Özelleştirme Nasıl Yapılır?

Frost uygulamasını APK olarak cihazına indirmeli ve diğer kaynaklardan uygulama yüklemeye cihazında izin vermelisin.

Her ne kadar APK güvenli olsa da Facebook sunucuları kişisel güvenliğin nedeniyle zaman zaman hesabını doğrulamanı isteyebilir. Hesabınla ilgili doğrulama ve güvenlik bilgilerini unutma, bu tür uygulamaları kullanmanın sorumluluğu sana aittir.

Uygulamanın büyük bir kısmı Türkçeye çevrilmiş durumda ve çeviri işlemleri devam ediyor.

APK’yi cihazına yükledikten sonra uygulamayı aç ve Facebook hesabına giriş yap.

facebook-ozellestirme

İlk açılışta uygulama hakkında bazı bilgiler gösterilecek. Uygulama ile neler yapabileceğini anlatacak.

facebook-ozellestirme

Sağ üst köşede yer alan çark simgesine tıklayarak Frost’un Ayarlar’ına girebilirsin.

facebook-ozellestirme

Görünüm‘den Temayı seçebilir ve arka plan rengi, yazı tipi rengi gibi çeşitli ayarlar ile seçtiğin temayı düzenleyebilirsin.

facebook-ozellestirme

Bildirimleri istediğin şekilde ayarlayabilirsin.

facebook-ozellestirme

Haber akışını düzenleyebilirsin. Arkadaşlarının paylaşımlarını gönderim tarihine göre kronolojik olarak sıralayabilirsin.

Tanıyor Olabileceğin Kişiler gibi arkadaşlık önerilerini kaldırabilirsin.

Parmak izini kullanarak hesabına giriş yapabilirsin.

Reklamları kaldırmak ve daha fazla özelleştirme için Pro sürümünü satın alman gerekiyor.

Facebook özelleştirme için Frost’u denemelisin. Peki, daha önce Android telefonun için en iyi kişiselleştirme uygulamalarını hiç denedin mi?

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. Frost for Facebook

    Frost for Facebook

    Frost, gelişmiş özelleştirme seçenekleri ile Facebook’un resmi uygulamasına iyi bir alternatif. Tema seçenekleri, bildirimleri ve haber akışını düzenleme gibi pek çok kişiselleştirme özelliğine sahip. Parmak izi ile girişin yanı sıra videolarda PiP modunu destekliyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…