WhatsApp Grup Görüntülü Arama: Kişi Sayısı Sekize Çıktı

whatsapp-grup-goruntulu-arama

WhatsApp’ta görüntülü arama en fazla kaç kişi ile yapılabiliyor diye merak ediyorsan sana bir müjdemiz var. WhatsApp grup görüntülü arama kişi sayısı sekize çıkarıldı. Artık toplu görüntülü arama yaparken daha fazla kişiyi ekleyebilirsin. Konunun detaylarını öğrenmek için hemen okumaya başla!

Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs salgını toplu görüntülü konuşma uygulamalarına olan ihtiyacı arttırdı. Pek çok insan evden veya uzaktan çalışmak zorunda kaldı. Haliyle iletişim de buna imkan tanıyan araçlar üzerinden yapılıyor.

WhatsApp Grup Görüntülü Arama Kişi Sınırını Sekize Çıkardı

Koronavirüs salgını, partilerin, iş toplantılarının ve ailecek kutlanan özel günlerin dahi uzaktan evden yapılıyor olması iletişim araçlarını da etkiledi.

Yaşanan bu gelişmelerden en çok kullanılan iletişim uygulamasını etkilememesi mümkün değildi.

2018’den beri sesli ve görüntülü aramayı destekleyen WhatsApp, grup görüntülü arama kişi sınırını sekize çıkardı.

4 kişiye kadar olan çoklu görüntülü konuşma böyle bir ortamda yetersiz kalıyordu. Durumun önemini fark eden WhatsApp Beta kullanıcıları için sınırı 8 kişeye çıkardı.

Şimdilik uygulamanın Beta kullanıcıları bu özellikten yararlanabilse de yakın bir zamanda tüm kullanıcılara duyurulacak.

Burada unutmamam gereken bir husus daha var. 8 kişiyle görüntülü konuşma yapmak istiyorsan konuşmaya katılacak herkesin Beta kullanıcısı olması ve WhatsApp’ın en son sürümümü kullanıyor olması gerekiyor.

Görüntülü arama özelliğinde değişen bir şey yok. Eskiden nasıl arama yapıyorsan aynı şekilde yapacaksın.

Aramalar sekmesine gidip aşağıdaki yeşil telefon simgesine tıklayıp Yeni Grup Araması seçeneğine dokun ve kişileri ekle. Kamera simgesine tıklayarak görüntülü aramayı başlat.

İstersen WhatsApp görüntülü grup sohbeti nasıl yapılır ile ilgili bloğa göz at.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü arama yapabilir ve arkadaşlarınla sesli mesajlarvideolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…