WhatsApp Grup Görüntülü Arama: Kişi Sayısı Sekize Çıktı

whatsapp-grup-goruntulu-arama

WhatsApp’ta görüntülü arama en fazla kaç kişi ile yapılabiliyor diye merak ediyorsan sana bir müjdemiz var. WhatsApp grup görüntülü arama kişi sayısı sekize çıkarıldı. Artık toplu görüntülü arama yaparken daha fazla kişiyi ekleyebilirsin. Konunun detaylarını öğrenmek için hemen okumaya başla!

Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs salgını toplu görüntülü konuşma uygulamalarına olan ihtiyacı arttırdı. Pek çok insan evden veya uzaktan çalışmak zorunda kaldı. Haliyle iletişim de buna imkan tanıyan araçlar üzerinden yapılıyor.

WhatsApp Grup Görüntülü Arama Kişi Sınırını Sekize Çıkardı

Koronavirüs salgını, partilerin, iş toplantılarının ve ailecek kutlanan özel günlerin dahi uzaktan evden yapılıyor olması iletişim araçlarını da etkiledi.

Yaşanan bu gelişmelerden en çok kullanılan iletişim uygulamasını etkilememesi mümkün değildi.

2018’den beri sesli ve görüntülü aramayı destekleyen WhatsApp, grup görüntülü arama kişi sınırını sekize çıkardı.

4 kişiye kadar olan çoklu görüntülü konuşma böyle bir ortamda yetersiz kalıyordu. Durumun önemini fark eden WhatsApp Beta kullanıcıları için sınırı 8 kişeye çıkardı.

Şimdilik uygulamanın Beta kullanıcıları bu özellikten yararlanabilse de yakın bir zamanda tüm kullanıcılara duyurulacak.

Burada unutmamam gereken bir husus daha var. 8 kişiyle görüntülü konuşma yapmak istiyorsan konuşmaya katılacak herkesin Beta kullanıcısı olması ve WhatsApp’ın en son sürümümü kullanıyor olması gerekiyor.

Görüntülü arama özelliğinde değişen bir şey yok. Eskiden nasıl arama yapıyorsan aynı şekilde yapacaksın.

Aramalar sekmesine gidip aşağıdaki yeşil telefon simgesine tıklayıp Yeni Grup Araması seçeneğine dokun ve kişileri ekle. Kamera simgesine tıklayarak görüntülü aramayı başlat.

İstersen WhatsApp görüntülü grup sohbeti nasıl yapılır ile ilgili bloğa göz at.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden görüntülü arama yapabilir ve arkadaşlarınla sesli mesajlarvideolar, resimler ve belgeler paylaşabilirsin. Yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…