Facebook Arkadaş Listesi Gizleme Mobil Cihazlarda Nasıl Yapılır?

facebook-arkadas-listesi-gizleme-mobil

Facebook arkadaş listem görünmesin mi istiyorsun? Peki, bunu nasıl yapacağını biliyor musun? Facebook arkadaş listesi gizleme mobil uygulama aracılığıyla dahi yapılabiliyor. Birkaç ayarlama ile gizliliğini daha iyi koruyabilirsin. Android uygulamasından en kolay haliyle bu ayarları öğrenmek için hemen okumaya başla!

Facebook Arkadaş Listesi Gizleme Mobil Uygulamadan Nasıl Yapılır?

Dünya genelinde Facebook kullanmayan neredeyse yok gibi. Pek çok insan birbirini arkadaş olarak ekledikçe ağ giderek daha da büyüyor. Haliyle bir gizlilik ve güvenlik sorunu ortaya çıkıyor.

Facebook’ta pek çok gizlilik ihlali yaşanmış olsa da kullanıcılarına birçok gizlilik seçeneği de sunuyor. Arkadaş listende birçok insan olabilir ama gerçekten arkadaş olmayabilirsin.

Herkesin listeni görmesini istemeyebilirsin. Yapılandırma ayarlarını görmek için okumaya devam et!

Facebook Arkadaş Listesi Gizlemenin Mobil Yolu

Facebook arkadaş listesi gizleme mobil uygulamadan ve web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Birbirine benzerlik gösteren bu ayarları, mobil uygulama ile nasıl yapacağına bakalım.

1- Telefonundan Facebook veya Facebook Lite uygulamanı aç ve giriş yap.

2- Sağ üst köşedeki menü simgesine dokun.

facebook-arkadas-listesi-gizleme-mobil

3- Sayfayı aşağıya kaydır ve Ayarlar’a bas.

facebook-arkadas-listesi-gizleme-mobil

4- Gizlilik sekmesini bul ve Gizlilik Ayarları’na tıkla.

facebook-arkadas-listesi-gizleme-mobil

5- Seçeneklerden Arkadaş Listeni Kimler Görebilir sorusuna dokun.

facebook-arkadas-listesi-gizleme-mobil

6- Buradaki seçeneklerden:

facebook-arkadas-listesi-gizleme-mobil

  • Herkese Açık: Facebook hesabı olan herkes tüm arkadaş listeni görebilir.
  • Arkadaşlar: Sadece arkadaş olarak eklediklerin arkadaş listeni görebilir.
  • Şu kişiler hariç arkadaşlar: Seçeceğin kişilerin arkadaş listesini görmesini engelleyebilirsin.
  • Sadece Ben: Arkadaş listesinin tamamını sadece sen görebileceksin.

Sadece Ben seçeneğini işaretle. Böylelikle arkadaş listen gözükmeyecek ancak diğerleri sadece ortak arkadaşlarını görebilecek.

Facebook arkadaş listesi gizleme mobil uygulamada bu kadar kolayca yapabilirsin. İstersen Facebook yüz tanıma kapatmayı da kendin yapabilirsin.

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, yepyeni oyunlar keşfetmek için Android Hikayelere göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Facebook

    Facebook

    Facebook hesabını mobil olarak yönetebilir, profilini güncelleyebilirsin. Resimler ve videolar paylaşabilir, arkadaşlarına göz atabilir, bildirimler alabilirsin. Tüm ağını takip edebilir, beğenebilir, yorum yazabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…