En İyi 5 WhatsApp Çıkartma Uygulaması ile 2020’ye Damganı Vur!

whatsapp-çıkartma-yapma-uygulaması

Mesajlaşırken kendini ifade etmek için çıkartma kullanıyor musun? Kullandığın çıkartmalar seni gerçekten yansıtmıyor mu? WhatsApp çıkartma yapma uygulaması kullan, kendi çıkartmalarını yap ve dilediğince paylaş. Ruh halini daha iyi ifade etmeni sağlayacak 2020’nin en iyi Android uygulamaları için hemen oku!

En İyi 5 WhatsApp Çıkartma Yapma Uygulaması ile 2020’yi Salla

WhatsApp için stickers yani çıkartmalar özelliğini çoktan duyurdu ve bu özellik giderek çok popüler hale geldi. Çünkü sohbet ederken duygu ve düşüncelerini kısa, öz ve eğlenceli bir şekilde ifade etmenin en kolay yolu.

Geniş çıkartma koleksiyonuna sahip onlarca paket ve uygulama yayınlanmış durumda. Ancak istersen kendi resim ve fotoğraflarından WhatsApp için çıkartma yapabilirsin.

En İyi 5 WhatsApp Çıkartma Yapma Uygulaması 2020 Listesi

WhatsApp çıkartma yapma uygulaması arıyorsan AndroidListe olarak 2020’nin en iyi Android uygulamalarından 5’li bir liste hazırladık.

Sticker maker ile kolayca kendi çıkartmalarını yapabilirsin.

Sticker.ly başka paketlere de ulaşmanı sağlayacak.

Sticker Studio ile çıkartma kütüphaneni zenginleştireceksin.

WhatsApp fotoğraftan çıkartma yapma konusunda Wemoji pek çok araç sunuyor.

Son sticker yapma uygulaması ise Stickify.

Bu 5 WhatsApp çıkartma yapma uygulaması arasından dilediğini seç. Kendi WhatsApp çıkartmalarını nasıl yapabilirsin öğrenmek için yazımızı da göz at!

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den Sticker Maker for WhatsApp indir, yepyeni oyunlar keşfetmek için Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Sticker maker

    Sticker maker

    Kendi WhatsApp çıkartmalarını oluşturmana izin veren Sticker Maker’ı çok beğeneceksin. Bir pakete 30 kadar çıkartma ekleyebilirsin. Kendi resimlerinden seçip keserek çıkartmaya dönüştürebilir, farklı kategoriler oluşturabilirsin.

  2. Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp, duygularını ifade edebilmen için kendi özel çıkartmalarını yapmana ve paylaşmana olanak sağlıyor. Arka planı çıkarıp fotoğrafını bir çıkartma olarak düzenleyebilirsin veya zengin arşivine göz atabilirsin.

  3. Sticker Studio - Sticker Maker for WhatsApp

    Sticker Studio – Sticker Maker for WhatsApp

    Bir fotoğrafın dilediğin yerini kesip çıkararak WhatsApp için sticker yapmanı sağlayan Sticker Studio’nun kullanımı kolay. Parmağınla dilediğin yerini alabilirsin. İstersen üzerine yazı yazabilir, filtre ekleyebilir veya yeniden boyutlandırabilirsin. 30’lu paketler hazırlayabilirsin.

  4. Wemoji - WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji – WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji, ruh haline göre resimlerinden, fotoğraflarından eğlenceli çıkartmalar yapmana imkan tanıyor. Resimlerini istediğin şekilde kesip kırpabilirsin. Çok beğendiklerini favorilerine ekleyebilir, dilersen çıkartmalarına yazı yazabilirsin. Zengin yazı tipi de cabası.

  5. Stickify: Sticker Maker for WhatsApp

    Stickify: Sticker Maker for WhatsApp

    Profesyonelce çıkartma yapmak istiyorsan Stickify Sticker Maker seni oldukça tatmin edecek. Çıkartma sayısında sınırlama yok istediğin kadar oluşturabilirsin. Bıyık, şapka gibi farklı ögeler ekleyerek çıkartmalarını daha ilgi çekici hale getirebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…