Kendi WhatsApp Çıkartmalarını Yapma ve Gönderme Nasıl Yapılır?

whatsapp çıkartmaları

WhatsApp çıkartmalar artık herkesçe kullanılabiliyor. Var olan çıkartma paketlerinden sıkıldıysan kendi çıkartmalarını yap ve gönder! Nasıl mı, işte cevabı.

WhatsApp çıkartmalar özelliğini geçen ay duyurmuştu ve kullanıcılar arasında oldukça popüler hale geldi. Pek çok indirilebilir çıkartma paketi mevcut. Mevcut çıkartma paketlerini kullanmak yerine kendi paketlerini oluşturabilir ve arkadaşlarınla paylaşabilirsin. Burada kendi çıkartma paketlerini nasıl oluşturacağını ele alacağız.

Kendi WhatsApp Çıkartmalarını Nasıl Yapabilirsin?

WhatsApp çıkartmaları daha da özel hale getirebilir, herkesi şaşırtabilirsin. Kendi WhatsApp çıkartmalarını yaparken yardımcı uygulamalara ihtiyacın olacak. Mantık olarak birbirine benzeyen bu iki uygulama nasıl kullanılıyor, görelim.

Personal Stickers for WhatsApp ile Kendi Çıkartmalarını Yapma

Çıkartma olarak dilediğin resmi kullanabilirsin. Herhangi bir düzenleme yapmadan doğrudan fotoğrafı ya da resmi kullanacaksan bazı noktalara dikkat etmeli ve gerekli izinleri vermelisin.

WhatsApp çıkartma olarak kullanılacak resim 512×512 pikselden ve 100kB’den büyük olmamalı ve WebP uzantılı olmalı.

Personal Stickers for WhatsApp telefonunda bu özelliklere sahip fotoğraf ve resimleri otomatik olarak tanır, arama imkanı sunar ve paketler oluşturmanı sağlar.

Çıkartma yapmak istediğin fotoğraf bu özellikleri taşımıyorsa online olarak ezgif.com‘da ücretsiz bir şekilde resmini yeniden boyutlandırabilir, WebP’ye dönüştürebilirsin.

1- Uygulamayı açtığında çıkartma olabilecek resimleri, klasörleri ile birlikte gösterecek.

whatsapp çıkartmalar

2-Sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayarak Create Sticker Pack seçeneğini açıp beğendiğin resimleri paket yapabilirsin. Paketine isim vererek WhatsApp’a eklenmesini sağlayabilirsin.

whatsapp çıkartmalar

3-Tamamını eklemek için dosyanın yanında bulunan ADD’e bastığında doğrudan WhatsApp’a gönderilecektir. (1.Resim) Ancak en az 3 resim olması gerekiyor.

Sticker Maker ile WhatsApp Çıkartma Yapma

Diğer uygulamanın aksine Sticker Maker resmin tamamını değil de dilediğin kısmını da kullanmana izin veriyor. Dosya formatı veya boyutu ile uğraşmıyorsun. Şimdi nasıl kullanıldığına bakalım.

1-Uygulamayı aç ve Create a new stickerpack düğmesine dokun.

whatsapp çıkartmalar

2- A) Buraya çıkartma paketinin adını yaz.

B) Buraya paket sahibinin adını yaz.

CREATE butonuna dokunarak paketi oluştur.

whatapp çıkartmalar

3- Yeni paketini seç. Tray Icon’a ekleyeceğin resim bu paketin simgesi olacak. Bu hariç en az 3 resim eklemelisin.

whatsapp çıkartmalar

4-Resim eklemek için kutuya + dokun. Açılan Albums sayfasından resimlerini eklemek istediğin albümü bul ve resmi seç.

whatsapp çıkartmalar

5- Resmi dilersen (a) döndürebilir, (b)hepsini seçebilir, (c) serbestçe, (d) kare veya daire şeklinde kesebilirsin. Change image ile resmi değiştirebilirsin.

image7 kendi whatsapp cikartmalarini yapma ve gonderme nasil yapilir

6- Freehand (serbest kesim) aracı ile resmin dilediğin kısmını seç. Bunu tamamladığında Bu çıkartmayı kaydetmek istiyor musun diye sorulacak. YES diyerek kabul edebilir, NO diyerek tekrar deneyebilirsin.

whatsapp çıkartmalar

7- Bu şekilde pakete en az 3 resim eklediğinde ADD TO WHATSAPP düğmesine dokunduğunda paketin WhatsApp’a kaydedilmiş olacak.

whatsapp stickers

8-WhatsApp‘a girdiğinde kendi çıkartmalarını görebileceksin.

whatsapp çıkartmalar

Kendi WhatsApp çıkartmalarını nasıl yapağını açıkladık. WhatsApp çıkartmaları hakkında bilmen gerekenlere göz atmayı da unutma!Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Sticker maker

    Sticker maker

    WhatsApp çıkartmaları sevdiysen kendi çıkartma paketlerini oluşturmana izin veren Sticker Maker for WhatsApp‘ı da seveceksin. Bir pakette 30 kadar çıkartma ekleyebilirsin. Kendi resimlerinden seçip keserek çıkartmaya dönüştürebilirsin.

  2. Personal stickers for WhatsApp

    Personal stickers for WhatsApp

    WhatsApp çıkartmaları kullanıyor musun? Yepyeni çıkartmalarla arkadaşlarını şaşırtmak, duygularını daha eğlenceli aktarmak istiyorsan Personal Stickers for WhatsApp tam senlik. Telefonundaki herhangi bir resmi çıkartma yapabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…