2020 Ocak Ayının En İyi Android Oyunları: Zula Mobile, Dream League Soccer

Ayın-en-iyi-android-oyunları

Bu ayın en popüler mobil oyunlardan muhteşem bir liste hazırladık. 2020 Ocak ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en iyi mobil oyunları indir ve büyük keyifle oyna! Ocak ayının en güzel Android oyunları neler öğrenmek için hemen okumaya başla!

2020 Ocak Ayının En İyi Android Oyunları

Android oyunlar, her yaştan insanı kendisine bağlıyor. Boş vakitlerinde sıkılanlar hemen cep telefonuna sarılıyor.

Mobil oyun severler için bu ayda harika bir 5’li liste hazırladık.

Ocak Ayının En İyi 5 Android Oyunu

Farklı türlerden oyunları AndroidListe’de bulacaksın. İşte bu ayın listesi:

Türk yapımı aksiyon oyunu bilgisayardan sonra şimdi Zula Mobile : Online FPS ile Android’de.

Spor oyunları arasından özellikle futbol oynamayı tercih edenler Dream League Soccer 2020’ye bayılacak.

Klasik oyunlardan biri olan Gardenscapes güncellemeler ile oyuna ilgiliyi canlı tutuyor.

Yine bir klasik oyun Ice Cream Inc. arcade tadında bir eğlence vadediyor.

Ütü yapmayı seviyorsan Perfect Ironing tam senlik bir arcade oyun.

2020 Ocak ayının en iyi Android oyunlarını mutlaka dene. Aralık ayının en iyi Android oyunlarını hala oynamadın mı?

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, yepyeni oyunlar keşfetmek için bu Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Zula Mobile: Online FPS

    Zula Mobile: Online FPS

    Zula Mobile: Online FPS, gerçek zamanlı, çok oyunculu, aksiyon dolu bir nişancılık oyunu. Rakiplerini öldürmeli ve onlara göre daha az ölmelisin. Kaliteli grafikler ve Türkiye’den tanıdık haritalar oldukça ilgini çekecek. Kahramanını seçip özelleştirebilir ve geliştirebilirsin.

  2. Dream League Soccer 2020

    Dream League Soccer 2020

    Dream League Soccer 2020, gerçekçi bir futbol deneyimi sunuyor. Bu futbol oyununda gerçek oyuncular ve en iyi takımlar ile sahalarda mücadele edeceksin. Şampiyonaları kazanmak için ideal takımını kuracak, maçlarda gol kralı olacaksın.

  3. Gardenscapes

    Gardenscapes

    Üç’lü eşleştirme oyunu Gardenscapes’de bulmacaları çözerek bahçeyi düzenleyeceksin. Bu bulmaca oyununda seviyeler gittikçe zorlaşıyor. Ekstra güçlerin kilidini açarak ve çok puan toplayarak Austin’in bahçeyi en güzel hale getirmesine yardımcı ol.

  4. Ice Cream Inc.

    Ice Cream Inc.

    Dondurmayı seviyor musun? Ice Cream Inc. oyununda bir dondurma makinesini kontrol edeceksin. İstenilen dondurmaları en kısa sürede yapmaya çalışacaksın. En lezzetli dondurmaları yapacaksın. Külahları doldururken hem rahatlayacak hem de eğleneceksin.

  5. Perfect Ironing

    Perfect Ironing

    Ev işlerinden hoşlanıyor musun? Ütülenmeyi bekleyen yüzlerce kırışık kıyafet, bu arcade oyunda seni bekliyor. Perfect Ironing’de bir ütüyü kontrol edeceksin. Kıyafetlerini ütüleyerek daha şık hale getireceksin. Ne kadar hamarat olduğunu göster.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…