2019 Aralık Ayının En İyi Android Oyunları: Turbo Stars, Brain Test

aralık-ayının-en-iyi-android-oyunları

Bu ayın en popüler mobil oyunlardan muhteşem bir liste hazırladık. 2019 Aralık ayının en iyi Android oyunları listemizi incele, en iyi mobil oyunları indir ve büyük keyifle oyna! Aralık ayının en güzel Android oyunlarını yakından tanımak için hemen okumaya başla!

2019 Aralık Ayının En İyi Android Oyunları

Android oyunlar, her yaştan insanın tutkusu. Boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler hemen cep telefonuna sarılıyor.

Mobil oyun severler için bu ayda harika bir beşli liste hazırladık.

Aralık Ayının En İyi 5 Android Oyunu

Farklı türlerden oyunları listemizde bulacaksın. Kısaca neler var göz atalım.

Bir tür yarış oyunu olan Turbo Stars ilk sırada yer alıyor.

Eğlencelik bilgi oyunları arasında oldukça popüler olan Brain Test ile kendini sına.

Johnny Trigger, aksiyon oyunlarını sevenleri oldukça tatmin edecek.

Yeni serisi ile arcade oyun Ice Scream Episode 2 korkutmaya devam ediyor.

Rol yapma oyunu olan My Town: Dance School Free ile çocukları eğitiyor ve eğlendiriyor.

Aralık ayının en iyi Android oyunlarını aşağıda bulabilirsin. Kasım ayının en iyi Android oyunlarını oynadın mı? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Turbo Stars

    Turbo Stars

    Yarış oyunu Turbo Stars, heyecanlı ve keyifli bir oynanışa sahip. Yarışmaya kaykay ile başlayıp bir tekerlek ile devam edebilirsin. Birbirinden farklı yarış pistleri var. Seni geçmeye çalışan rakiplerin ve zorlu engeller de cabası. Paraları toplamayı unutma!

  2. Brain Test: Tricky Puzzles

    Brain Test: Tricky Puzzles

    Zeka oyunlarından hoşlanıyorsan Brain Test tam senlik. Çözmen gereken ilginç bulmacalar bulacaksın. Verilen sorunla ilgili çözümü bulmak için zekice düşünmelisin. İnternet’e bağlanmadan oynayabilirsin. Hem beynin zorlanacak hem de çok eğleneceksin.

  3. Johnny Trigger

    Johnny Trigger

    Aksiyon ve macera dolu bu arcade oyunda mafya ile yüzleşeceksin. Johnny Trigger, seni yeraltı dünyasına çekecek. Ağırlaştırılmış çekimlerde taklalar atarken hedefi tam olarak vurmalı ve kurşunlardan kaçmalısın. İlerledikçe işin daha da zorlaşacak.

  4. Ice Scream: Horror Neighborhood

    Ice Scream: Horror Neighborhood

    Bu korku dolu arcade oyun Ice Scream Episode 2’de dondurmacının kaçırdığı çocuğu kurtarmak için mahalledeki diğer çocuklarla birlikte hareket edeceksin. Kötü adamdan kaçmaya çalışırken çeşitli bulmacaları çözmeli ve ipuçlarını bulmalısın.

  5. My Town : Dance School FREE

    My Town : Dance School FREE

    Bir nevi rol yapma oyunu olan My Town: Dance School Free’de kendini bir dansçının yerine koyacaksın. Amigoluk, modern dans veya bale eğitimi alacak, sahne gösterilerine hazırlanacaksın. En iyi kostümleri seçecek ve koreografiyi belirleyeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …