Yeni Yılınız Kutlu Olsun: En İyi Temalar ile 2019’a Veda Et!

en-iyi-temalar-yeni-yıl

Yeni yılın kutlu olsun. 2020’ye hazır mısın? En iyi temalar ile 2019’u uğurla! Yeni yıl heyecanını hissetmeni sağlayacak Android için en iyi yeni yıl temalarını bir araya getirdik. 2020’ye keyifle girmeni sağlayacak en iyi Android uygulamalar için hemen okumaya başla!

En İyi Temalar ile 2019’a Güle Güle De

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmaktayız. Yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilmeni sağlamak için mobil cihazını renklendirecek en iyi Android uygulamaları bir araya getirdik.

Android temalar, mobil cihazlarında görsel bir şov sunuyor ve yılbaşına daha keyifli girmeni sağlayacak.

En İyi Yeni Yıl Temaları Android’de Hazır

Ekranını süsleyecek uygulamalar arasında neler var, kısaca değinelim. Bu uygulamaları sayfamızdan indirebileceğini unutma.

Yeni yılı duvar kağıtları ile ekranına taşıyabileceğin Happy New Year 2020 ve özellikle gece manzaralarının yer aldığı Yılbaşı Gece Duvar Kağıtları listemizde.

New Year Countdown ile yeni yıla ne kadar kaldığını öğrenebilirsin.

Christmas Photo Frames, Noel ve Yeni Yıl Çerçeveleri, yılbaşı için en iyi çerçeveleri sunuyor.

En iyi temalar ile yeni yılına renk kat. En iyi yeni yıl uygulamaları ile muhteşem bir yılbaşı geçirebilirsin. Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Happy New Year 2020

    Happy New Year 2020

    Pek çok marka ve model ile uyumlu Happy New Year 2020 uygulamasında yeni yıl duvar kağıtları ve resimleri bulabilirsin. Yatay (manzara) mod desteği sunuyor, pili fazla yormuyor. Yüksek kaliteli görselleri oldukça tatmin edici.

  2. Yılbaşı Gece Duvar Kağıtları

    Yılbaşı Gece Duvar Kağıtları

    Birbirinden eşsiz kış manzaraları, yeni yıl hazırlıklarını, Yılbaşı Gece Duvar Kağıtları ile mobil cihazlarına taşı. Yılbaşı akşamı sokakların ışıltılı dünyasını ekranına yansıt. İstersen canlı duvar kağıtları ayarla, ekran koruyucular seç.

  3. New Year 2019 countdown

    New Year 2019 countdown

    Yeni yıla capcanlı bir duvar kağıdı ile girmeye, ne kadar süre kaldığını öğrenmeye ne dersin? New Year Countdown ekranında yeni yıla kaç gün, saat, dakika, saniye kaldığını gösterecek. Renk seçenekleri, ışıltılar ve havai fişekler de cabası.

  4. Noel ve yeni yıl çerçeveleri

    Noel ve yeni yıl çerçeveleri

    Bu yılbaşında en güzel kareleri yakala. Arkadaşların ve ailen ile eğlenirken Noel ve Yeni Yıl Çerçeveleri uygulamasıyla yılbaşı temalı en güzel fotoğraflarını çek ve düzenle. Tüm sevdiklerinle ve dostların bu eşsiz fotoğrafları paylaş.

  5. Christmas Photo Frames

    Christmas Photo Frames

    Christmas Photo Frames ile en güzel yılbaşı tebrik kartlarını kendi fotoğraflarından oluştur ve arkadaşlarınla paylaş. Düzinelerce hazır şablon, çerçeve bulacaksın. Fotoğraflarına ekleyebileceğin onlarca yeni yıl süsü de daha gerçekçi bir hava yaratacak.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…