Android İçin En İyi Yeni Yıl Uygulamaları ile Muhteşem Bir Yılbaşı Geçir

yeni-yıl-uygulamaları

Yeni yıla az kaldı, heyecanlı mısın? Yılbaşı için bir planın var mı? Yılbaşını harika geçirmeni sağlayacak Android’deki en iyi yeni yıl uygulamalarını listeledik. Yılbaşına hazırlık yapmanı ve yılbaşını güzel geçirmeni sağlayacak en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla!

Yeni Yıl Uygulamaları ile 2020’ye Coşkuyla Gir!

 2020’ye sayılı günler kala yeni yıl coşkusu her yanı sarmaya başladı. Yılbaşına tüm dünyada hazırlıklar yapılmaya başlandı bile.

Sen de yeni yılını coşkulu bir şekilde geçirmek istiyorsan Android için en iyi yeni yıl uygulamaları çok işine yarayacak.

Yeni Yıl Uygulamaları ile Kesintisiz Eğlence

Yeni yıl heyecanı başlarken Android’ine yükleyeceğin bu uygulamalar muhteşem bir yılbaşı geçirmeni sağlayabilir.

Sevdiklerine hediye almak istiyor ama ne alacağını bilmiyorsan online alışveriş uygulaması Trendyol sana pek çok fırsat sunacak.

Yılbaşı partisinde ne giysem diye karar kara düşünüyorsan harika görünmeni sağlayacak birçok seçenek moda ve alışveriş uygulaması Dolap’ta.

Netflix ile yeni yıla keyifli bir şeyler izleyerek girebilirsin.

Yılbaşı evde kutlayacak ve yemek yapmak ile uğraşmak istemiyorsan Yemeksepeti’nden sipariş verebilirsin.

Arkadaşlarınla şarkı söylemekten keyif alıyorsan karaoke uygulaması Smule ile  çok eğleneceksin.

Yeni yıl uygulamalarını aşağıda bulabilirsin. Yeni yıl kararlarını gerçekleştirmene yardımcı olabilecek uygulamaları biliyor musun? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Trendyol - Hızlı ve Güvenli Alışverişin Yolu

    Trendyol – Hızlı ve Güvenli Alışverişin Yolu

    Trendyol ile yeni yıl için en güzel hediyeleri bulup alabileceğin bir çevrimiçi alışveriş uygulaması. En moda kıyafet ve aksesuarları satın alabilir, yeni yıla özel indirim ve kampanyalardan yararlanabilirsin. Geniş ürün gamı ile binlerce markadan pek çok seçeneğe sahip.

  2. Dolap

    Dolap

    Yılbaşı akşamı için güzel bir kostüm, şık bir kıyafet arıyorsan Dolap, hem yeni hem de ikinci el kıyafet seçenekleriyle mutlaka bakman gereken bir mobil alışveriş uygulaması. İstersen önceki yıllara ait kıyafetlerini sen de satabilir, dolabını yenileyebilirsin.

  3. Netflix

    Netflix

    Yılbaşını daha sakin geçirmek isteyenler için Netflix iyi bir alternatif olabilir. Nerede olursan ol, mobil cihazından film, dizi ve TV programı izleyebileceğin bir uygulama. Zevkine uygun film ve diziler önerir. Uzun süredir izlemediğin bir film için yılbaşı fırsat olabilir.

  4. Yemeksepeti

    Yemeksepeti

    Yemeksepeti sayesinde yeni yılda restorana gitmeden evinde mükellef bir sofra hazırlayabilir, en lezzetli yemekleri sevdiklerinle birlikte yiyebilirsin. Türkiye’nin 69 ilinde 20 binden fazla restorandan çevrimiçi yemek siparişi verebilirsin.

  5. Sing! Karaoke by Smule

    Sing! Karaoke by Smule

    Smule ile yılbaşı partinde en güzel şarkıları söyle, karaoke yap! Kendinin ve arkadaşlarının performansını tüm dünyayla da paylaş, herkesi bu eğlenceye ortak et. En popüler yerli ve yabancı birçok şarkıyı ve şarkı sözlerini bulabilirsin. Şimdiden ne söyleyeceğini seç.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…