2019’un En İyi 5 Android MMORPG Oyunu: Bleach Mobile 3D, Goddess: Primal Chaos  

en-iyi-android-mmorpg-oyunlar-2019

Çevrimiçi olarak tüm dünyaya meydan okuyabileceğin rol yapma oyunlarını seviyor musun? Elbette mobil MMORPG oyunlardan bahsediyoruz. En iyi Android MMORPG oyunlar 2019 listesini hazırladık. Yeni çıkan veya güncellenen, çok oyunculu online en iyi 5 Android oyun için okumaya devam et!

2019 En İyi Android MMORPG Oyunlar Listesi

Mobil MMORPG oyunlar binlerce oyuncuyu bir araya getiriyor. Bu tür oyunların oyuncuları çok sadık, yıllarca aynı oyunu oynayabiliyorlar.

Elbette MMORPG bir oyunun niteliği geçen zamanla birlikte anlaşılıyor: karakter gelişimi, klanların ve ittifakların oluşması, yeni silah ve ekipmanların keşfedilmesi gibi.

Yeni güncellemelere sahip ve 2019’un en iyi mobil MMORPG oyunlar arasından beşli bir liste hazırladık.

En İyi Mobil MMORPG Oyunlar 2019 İlk 5 Listesi

Listemizde yer alan rol yapma oyunları farklı temalara ve grafiklere sahip.

Ünlü animeden esinlenilen Bleach Mobile 3D, en çok beğenilen oyunlarından biri.

Hereos of Chaos adıyla bilinen Goddess: Primal Chaos, sinematik bir aksiyon sunuyor.

Aurcus Online MMORPG ile kombolara doyacaksın.

Retro bir tarza sahip Rucoy Online’ı oynarken büyük keyif alacaksın.

Fazlaca özelleştirme imkanına sahip AdventureQuest 3D MMORG listemizdeki son oyun.

En iyi Android MMORPG oyunları sayfamızdan indirebilirsin. 2019’un en iyi mobil Battle Royale oyunları listemizi inceledin mi? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. BLEACH Mobile 3D

    BLEACH Mobile 3D

    Aynı adlı animeden uyarlanan Bleach Mobile 3D hem göze hem de kulağa hitap ediyor. Hueco Mundo’yu keşfe başla, şehirleri gez, farklı karakterleri yönet. Çoklu ve tekli PvP savaşlara katıl. Takım arkadaşlarınla daha keyifli görevleri yerine getir.

  2. Heroes of Chaos - Türkçe

    Heroes of Chaos – Türkçe

    Goddess: Primal Chaos’da üç sıra dışı karakter sınıfı var. Savaş sırasında tanrıçaları toplaman gereken birçok görev, çeşitli PvP modları sunuyor. Özelleştirebilen detaylı karakterler ve özel efektler mükemmel. Diğer oyuncularla ekipmanlarını takas edebilirsin.

  3. RPG Aurcus Online

    RPG Aurcus Online

    Aurcus Online’da kötü güçler tarafından işgal edilmiş Levaria ülkesine yolculuk et ve bu gizemli toprakları koruması için The Sword of Aurcus‘a katıl. Birçok düşman ve patronla yüzleşmesi ve çeşitli görevleri tamamlaması gereken bir kahraman yaratmalısın.

  4. Rucoy Online - MMORPG - MMO

    Rucoy Online – MMORPG – MMO

    Rucoy Online, 2D harita üzerinde oynanan eşsiz bir retro tarzda bir mobil MMORPG. Üç karakter sınıfına sahip. Keşfetmen gereken açık bir dünya, tonlarca görev ve daha fazlasını bulacaksın. PvP ve Lonca modları var. Karakterini geliştirmeye devam etmelisin.

  5. AdventureQuest 3D

    AdventureQuest 3D

    AdventureQuest 3D, hızla büyüyen bir MMORPG. Kendi karakterini oluşturacak, zindanları basacaksın. Çoklu platform desteği var. Hem PC’den hem de mobilden oynayabilirsin. Birbirinden ilginç ve korkunç canavarlarla mücadeleye hazır ol!

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …