2019’un En İyi Mobil Battle Royale Oyunları: PUBG MOBILE LITE, Garena Free Fire

en-iyi-mobil-battle-royale-oyunları

Bir adada ölümüne mücadele etmeyi seviyor musun?  Her daim hayatta kalırım diyor musun? 2019’un en iyi mobil Battle Royal oyunları ile heyecanın ve aksiyonun tadına var. Bu yılın en iyi Android hayatta kalma oyunları neler merak ediyorsan listemizi hemen incele.

2019’un En İyi Mobil Battle Royale Oyunları: Hayatta Kalan Sen Ol

2000 yılında Japon filmi Battle Royale ile hayatımıza giren bu kavram, pek çok oyuna da ilham kaynağı oldu. Bir adaya bir grup oyuncuyla düştükten sonra silah toplayacak ve hayatta kalmak için öldüreceksin. Daralan alan da cabası.

Reflekslerine, keskin nişancılığına ve askeri dehana güveniyorsan aşağıdaki en iyi mobil Battle Royale oyunları dene. Bu türe yabancı değilsen en iyi PUBG benzeri oyunları arama derdinden de seni kurtarıyoruz.

En İyi Mobil Battle Royale Oyunlar İlk 5

En iyi hayatta kalma oyunları denildiğinde Fortnite’a değinmeden olmaz. Ancak oyun Google Play’den şimdilik indirilemiyor. Kendi web sitesinden indirmen gerekiyor.

2019’un en iyi mobil Battle Royale oyunları listesi aşağıda seni bekliyor. Eylül ayının en iyi oyunlarını oynadın mı? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. PUBG MOBILE LITE

    PUBG MOBILE LITE

    Daha temel özelliklere sahip bir Android’in varsa PUBG Mobile’ı oynayabilirsin. Aslı kadar heyecan verici LITE sürümü, grafikleri ile de tatmin ediyor. En son hayatta kalan olmak için 60 rakip ile daha küçük bir haritada yüzleşeceksin.

  2. Garena Free Fire

    Garena Free Fire

    Garena Free Fire’da, zorluklarla dolu bir adada, hayatta kalabilmek için rakiplerini yok etmelisin. Paraşütle atıldığın bir adada 10 dakika boyunca 49 kişiyle mücadele edeceksin. Dört kişilik bir takımda kurabilir ve takımınla konuşabilirsin.

  3. Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty Legends, gerçek zamanlı çevrimiçi 100 oyuncuya karşı ölüm kalım mücadelesi vereceğin heyecan yüklü bir oyun. Farklı modların yanı sıra Battle Royale’de yeteneklerini geliştirebilir, silah ve donanımlarını kişiselleştirebilirsin.

  4. Creative Destruction

    Creative Destruction

    Creative Destruction, birbirinden farklı yerlerin olduğu geniş bir haritada 100 oyuncuya karşı mücadele vereceğin bir Battle Royale. Görsel şölen sunan ustaca tasarlanmış aksiyon dolu mekanları keşfederken bir gözün hep rakiplerinde olacak.

  5. RULES OF SURVIVAL

    RULES OF SURVIVAL

    Rules of Survival oyununda, 120 farklı düşmana karşı koyarak hayatta kalmaya çalışacaksın. Silah ve ekipman için mekanları keşfedeceksin. Tek veya takım halinde oynayabilirsin. Yeni oyun moduyla devasa haritada 300 kişiyle de savaşabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…